Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині розбійники вимагали грошей, погрожуючи дитині

10 лютого 2014, 23:05
Дата ефіру/події: Понеділок, 10 лютого 23:05

Розбійний напад серед білого дня скоєно на Київщині. Четверо чоловіків у пошуках легких грошей вдерлися до квартири, почали погрожувати розправою над дворічною дитиною й вимагати цінностей.

Зустрівся з товаришем і ледь не втратив життя. В Українці, що на Київщині, 22-річний хлопець погодився поспілкуватися зі своїм другом, який приїхав до Обухова на заробітки. Та щойно вийшов з під'їзду - дістав по голові. Четверо молодиків на чолі з давнім приятелем щосили гамселили бідолаху. Далі - напали на помешкання.

Дружина постраждалого:

- Четверо людей вломилися в квартиру й почали бить все, угрожать, требувати гроші.

Аби знайти заощадження, нападники розбили меблі. Коли ж зрозуміли, що самотужки не дадуть ради - взяли ножа.

Дружина постраждалого:

- Вони махали ножом і требовали гроші, якусь велику суму! І почали погрожувати тим, що зарубають мене й дитину, якщо я не скажу, де лежать ці гроші.

Не зупинив грабіжників і плач переляканого малюка. Вони забрали тисячу гривень, мобільного телефона і втекли. Проте, скористуватися винесеним не встигли. 

Микола Орлюк, керівник Обухівського РВ міліції:

- Троє з тих, хто робив цей злочин, були затримані на території Обухівського району, четвертий в Києві.

Свою вину молодики визнають. Розповіли: про гроші в цій родині дізналися від приятеля, який і став головною наживкою. Усі чертверо вже неодноразово мали проблеми із законом, на Київщині підробляли на будівництві.

Микола Орлюк, керівник Обухівського РВ міліції:

- Кримінальне провадження відкрито за частиною третьою статті 187 ККУ, яка передбачає термін покарання від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
По больше б таких начальников милиции. Настоящий руководитель.
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.