Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Снайпер застрелив беззбройного киянина

23 лютого 2014, 23:18
Дата ефіру/події: Неділя, 23 лютого 23:18

Сьогодні в столиці прощалися з тридцятидев'ятирічним Володимиром Мельничуком, який загинув від снайперської кулі під час сутичок 20 лютого. Чоловік того дня не мав жодної захисної амуніції і просто спостерігав за протистояннями під стінами Жовтневого палацу.

Володимира провели  в останню путь родичі й близькі.

- Выстрел! Что за херня!? Стреляют! Кого-то убили! Прямо здесь! В голову выстрелил снайпер!!!

Це відео свідка протистоянь кривавого четверга. Снайпер влучив у мітинґаря, що спостерігав за подіями на Майдані. В лікарні тридцятидев'ятирічний Володимир Мельничук помер. Куля поцілила в шию. 

Олена, знайома загиблого:

- Очень хороший парень был, такой положительный, он в тот день майдановцев вывозил на своей машине в больнцу. Он в тот день стоял там, жена подошла, в этот момент в него выстрелили.

Володимир був активістом Майдану від самого його початку. Рідні кажуть: він не брав участі в бойовищі. Лише допомагав, як міг.

Олександр, знайомий загиблого:

- Он туда ходил не коктейли Молотова кидать, он помогал: теплые вещи приносил, еду, помогал морально. Там был постоянно все эти месяцы. 

Того дня Володимир і дружина обрали безпечне, на їхню думку, місце. З-під стін Жовтневого палацу вони спостерігали за тим, що коїться.

Олександр, знайомий загиблого:

- Он был без защиты, без каски... не знаю, как... видимо, этому снайперу было удобно отсреливать людей, которые не защищены. Не укладывается в голове... такие люди ушли. Молодежь.

Труна загиблого сьогодні вкрита українським стягом. Біля неї друзі й товариші чоловіка.

- Пане Володимиру, ви безстрашний, вічна вам память, Ви герой України! Мені теж казали, чого ти туди йдешь- тебе пристрелять. Безстрашні! Вічна вам память! Ви герой! Герой! Герой! Герой!

За останніми підрахунками Міністерства охорони здоров'я, в сутичках вже загинуло вісімдесят двоє людей. Кілька сотень і досі в лікарнях. До своїх сорока років Володимир Мельничук не дожив лише кілька місяців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Жаль, что на его месте не ТЫ!!!!
Аля 24.02.2014, 20:41 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.