Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прощання з посадами

25 лютого 2014, 20:34
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 лютого 20:34

Областями України котиться хвиля масових звільнень чиновників. У Києві голові Солом'янської райдержадміністрації стало зле, коли писав заяву про відставку. У Черкасах прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно вже екс-керівника реґіону.

Відставка зі сльозами на очах! Голова Солом'янської райдержадміністрації Максим Луцький написав заяву про звільнення. При цьому трусився й не приховував відчайдушного страху. Напередодні свободівці зайшли до приміщення й переконали очільника скласти повноваження. Заяву він складав дуже довго: не міг згадати назву своєї посади й дрижав. Коли ж зрештою закінчив писати, йому викликали швидку. Колишньому керівникові Солом'янської адміністрації стало зле. Він плакав і не давав медикам взяти аналіз на цукор.

- Дайте мне, дайте мне эту штуку, я так боюсь! Я не могу с ней, я боюсь очень.

- Чего? Не бойтесь, мы проверим сахар просто и все.

***
А в Черкасах прокуратура оголосила в розшук нині вже екс-керівника області Сергія Тулуба. Йому інкримінують привласнення державного майна в особливо великих розмірах.

Ігор Рогатюк, перший заступник прокурора Черкаської області:

- Оголошено його в розшук та скеровано клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, про дозвіл затримання з метою приводу.

Під підозру у крадіжках, а їх на 135 мільйонів гривень, підпали й підлеглі втікача. Їх звинувачують в оборудках з коштами, які надавали на будівництво медичних та освітніх закладів на території області. Сам голова держадміністрації днями розмістив на урядовому сайті свою заяву про відставку. Де зараз колишній очільник реґіону - не відомо.

***
На нього чекали не тільки журналісти, а й громадські активісти. У Дніпропетровську не з'явився на особисто ініційовану прес-конференцію народний депутат Олег Царьов. Біля інформаґенції проросійський депутат мав пройти коридором ганьби. Дізнавшись про це -  змінив плани.

Олександр, мешканець м. Дніпропетровська:

- Ми мешканці цього міста, а він називає нас бандерівцями. Ну взагалі або то неадекватна людина, або ж я не знаю, бо його треба на обстеження здати. Він навіть не народний депутат, він просто трус!

Нині заміський будинок родини Царьових охороняють озброєні автоматами молодики в масках. Ці світлини зняли євромайданівці, які напередодні приїхали до оселі депутата й намагалися з ним поспілкуватись.

Олег Царьов, народний депутат України:

- Если я в чём-то виноват перед законом, я не бегу. Я народный депутат. Там 300 голосов, все в штаны наложили. Проголосуют моментально. Если я в чём-то виноват, меня посадят, и это будет нормально.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
наконец-то по максимке прошлись. эта падла обоворовала наш универ пока он проректором был. и докторскую ему сделали. он ее за месяц до защиты увидел. козел и чмо! так ему и надо.
Так таки дела не решаются!!!!!. Все надо делать юридически правильно. А то чем это будет отличаться от прошлой власти, когда захватывали бизнесс при помощи рейдерских захватов с маски шоу. Везде должен быть какой-то порядок. Люди одумайтесь....
Олексій 26.02.2014, 10:58 ответить
Очень плохо, что он не трясся от страха, когда воровал деньги у народа. Слабак и тряпка, а не мужчина. Всю его челедь прихлебателей тоже нужно выгдать с занимаемых должностей. Наворовали денег в НАУ, растят мажоров и думают, что все с рук им сойдет!!!
Сергей 26.02.2014, 09:30 ответить
Свобода сняла на видео только истерику М.Луцького. За пять минут до истерики его пытались убить... это реакция любого человека перед смертью... это ужас... это звери ... их нельзя оправдать... в этот момент в администрации были посетители... две женщины рыдали в эмоциональном шоке... где взялись эти звери... они как клоны... все в масках... беснуют и кричат в одном стиле... страшно... страх не может породить счастье...
А в меседже телеканала: "Отставка со слезами на глазах! Председатель Соломенской райгосадминистрации Максим Луцкий написал заявление об увольнении. При этом трясся и не скрывал отчаянного страха. Накануне свободовцы зашли в помещение и убедили главу сложить полномочия" глагол "убедили" не может употребляться без кавычек....
ПРАВДА 25.02.2014, 22:50 ответить
Гнать метлой из Соломенской администрации и всех начальников управлений по направлениям. Проверить финансовые документы, уставы госучереждений, которые были переделаны под определенные кресла, просмотреть бюджет и штат всего руководящего аппарата, проманиторить соответствие занимаемых длжностей с образованием чиновников. По факту нарушений открыть дела в прокуратуре и весь район через газету Соломенка информировать о ведении Жители Соломенки должны жить в чистых отремонтированных домах, ухоженных улицах, пользоваться обновленным транспортом и т. д. Луцкий не плач, ты не один . Вскоре к тебе присоединяться твои замы, юристы, начальники управлений, отделов и др. Ребята вы уже НАРАБОТАЛИСЬ.,
какая ты правда?! рыговская?

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.