Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Директора Івано-Франковського ринку покарали за хабарі

25 лютого 2014, 21:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 лютого 21:41

В Івано-Франківську бунт підприємців продовольчого базару. Сьогодні вони прийшли до офісу директора і змусили його стати на коліна та визнати, що брав хабарі. У декого в руках була зброя.

Кілька сотень активістів разом із бізнесменами та працівниками центрального ринку прийшли пікетувати кабінет директора продуктового базару. В руках представники правого сектору тримають зброю, схожу на автомата й пістолета. В офісі підприємства, якому належить торговище, вилучили комп'ютери та знайшли дошку з цифрами. На ній, як підозрюють активісти, зафіксовано хабарі керівництву. Потім директора змусили стати на коліна та привселюдно визнати, що з працівників стягали плату поза касою.

- Я плачу штуку вісімсот у рік. І після нового року прийшли, Сава фамілія, по моєму. Схема як працювала: я приніс таваріщу гроші, в офіс сюда на стіл. Він каже - нашо ти мені приніс? До тебе зайдуть. Зайшли, забрали хлопці. Всьо як положено. Ну поняли, да? Отак схема працює. Так кожен вам тут розкаже. Правда чи нє?

- Правда, всьо правда.

В офісі знайшли розірваного державного прапора України. Його директорові почепили на шию.

- Людині кожен місяць ми давали по 250 доларів. Десять місяців. Це за рік ми йому давали джип. 

Потім чоловікові стало зле. До нього викликали медиків. Розлючені перевіряльники пішли до міської влади. Кажуть, готові платити більше, але офіційно до міського бюджету. Очільник Івано-Франківська пообіцяв розпочати процедуру передавання базару до комунальної власності.

- Ринок - місту!

Кожен підприємець підписав заяву про вимагання грошей керівництвом базару. Правоохоронці разом із самообороною забрали Ігоря Дутку у відділок. За попередньою інформацією, зброя дійсно була. Як заявив керівник обласної міліції, це мисливська Сайга. Зареєстрована й легальна.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.