Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Події в Одесі

4 березня 2014, 23:48
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 березня 23:48

Триває протистояння в Одесі. Напередодні ввечері воно мало не закінчилося бійкою між радикально налаштованими молодиками з обох боків. А вранці представники Правого сектору спробували затримати одного з організаторів вчорашнього штурму обладміністрації. Його самого не схопили. Витягли з автівки охоронця: зламали тому пістолета й намастили губи помадою.

Кийки, битки, лопати. Така площа перед Одеською обласною держадміністрацією ввечері в понеділок. Між активістами Євромайдану та проросійськи налаштованими - смуга з правоохоронців зі щитами й священики, котрі намагалися заспокоїти натовп молитвою. Після кількох годин стояння у приміщенні розпочалися перемови. Представники Майдану погодилися піти, якщо буде знято прапора Росії. Його почепили біля будівлі вдень.

Андрій Юсов, лідер одеського Євромайдану:

- Є домовленість про те, що відбувається розблокування обласної адміністрації, прихильники обох сторін будують колони і колонами одночасно йдуть в протилежних напрямках.

Прихильникам російської мови та проведення референдуму про створення Одеської автономії пообіцяли скликати не пізніше 6 березня ще одну позачергову сесію. Уранці на тому самому місці представники Євромайдану спробували затримати одного з організаторів штурму обладміністрації. Схопити його не змогли. Витягли з автівки охоронця: зламали тому пістолета й намастили губи помадою. Зброю, на яку в чоловіка був дозвіл, передали міліції. Поки ж люди мітинґували, в Одесі змінилася влада. Призначили новим губернатором місцевого бізнесмена Володимира Немировського.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.