Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чергова брехня російських ЗМІ

7 березня 2014, 19:12
Дата ефіру/події: П’ятниця, 7 березня 19:12

Кінця-краю брехні не видно. Російські ЗМІ знову кажуть неправду. Тепер показали сюжет, в якому журналіста Сергія Рульова нібито жорстоко побили радикали на Майдані. На щастя, в інтернеті є відео, на якому видно, хто, коли й де насправді надавав стусанів медійникові. Було це в Маріїнському парку, а бешкетники, котрі всипали телевізійникові, то так звані титушки.

Жалісливий сюжет показав своїм глядачам російський телеканал НТВ. У матеріалі кореспондент Сергій Рульов розповідає, як жорстоко з нього знущалися нелюди з Майдану.

- На Сергея Рулёва напали прямо в тот момент, когда он по заданию редакции снимал на, кажется, вполне уже спокойном Майдане. Кто-то его узнал и крикнул: Это он брал интервью у "Беркута"!. И, видимо, для нескольких человек это означало "бей его".

В сюжеті змальовують усі жахливі муки, які довелося пережити нещасному кореспондентові.

- Я москаль, проросійський журналист, но я думал, все, война закончилась.

- Журналиста избивали руками и ногами, не разбирая частей тела. У него отобрали документы и аппаратуру. В какой-то момент некая истеричная женщина даже пыталась выдрать ему ногти плоскогубцами.

У своєму матеріалі НТВ демонструє відео, на якому медійника б'ють нібито на Майдані і нібито радикали. А ось як все було насправді. Ці кадри легко знайти в інтернеті. Того дня Сергій Рульов подався до Маріїнського парку, у відоме місце зібрання антимайданівців. Знайшов там одного з активістів і пішов з ним на екскурсію.

- Вот, я беру репортаж, нашелся парень, рассказывай, вы откуда, что происходит?

- Мы с Мариинского парка.

- Кто вами руководит? Есть руководитель или уже нет никого?

- Я старший.

- Как тебя зовут?

- Позывной Топаз.

- Топаз? А позывной? Топаз -это такой  классный камень! Так, поехали дальше, рассказывай дальше, Топаз! Подожди, дай сниму, у вас же георгиевская ленточка.

Далі Топаз водить Сергія Рульова Маріїнським парком. Аж допоки вони не натрапляють на гурт молодиків, які з'юрмилися біля Жигулів. Між Топазом і хлопцями у спортивних костюмах виникає дивний діалог, журналіст все знімає на відео.

- Номера с машинины сняли! Куда поехал, блять, та все, он переедет с нами.

- Топаз, расскажите мне про этих ребят.

- Та это пизженая машина, это майдановцы отняли.

- Топаз, расскажи мне про этих ребят.

- Не показывай их лица.

Аж раптом молодики в костюмах помічають камеру в журналіста і без зайвих розмов кидаються на небораку.

- Расскажи мне про этих ребят, которые в Мариинке остались дежурить.

- А кто вы вообще такие, что вы снимаете?

- Ребята, ребята. Я человек Зинченко, я человек Зинченко! Ребята, ребята, я вас прошу, ребята. Топаз, дай команду, Топаз, дай команду, дай команду...

Вочевидь, Топаз команди не дав. Адже видно, який після зустрічі з молодиками журналіст нині. Чому медійник не може відрізнити Маріїнський парк від Майдану, а титушок від мирних мітинґувальників? Питання відкрите. Можливо він погано орієнтується на місцевості і знається на людях, а можливо - просто бреше.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Кто такие Титушки по-вашей версии?!! Кто может это явление объяснить?!! Вы счетете "Титушками" тех, обычных людей, что выступают против евроинтеграции шо ли?
Вадим 27.03.2014, 23:44 ответить
Погодите, так кто врёт? Российское СМИ или Рулёв российскому СМИ?
perdozavr 20.03.2014, 05:59 ответить
У вас чуть шо случилось, так сразу титушки какие-то виноваты. Выдумали пугало и все бесчинства радикалов на них списывают. А нацы для вас герои
Вадим 16.03.2014, 18:44 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.