Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Майданівець з Донеччини обікрав львівських побратимів

13 березня 2014, 23:10
Дата ефіру/події: Четвер, 13 березня 23:10

У Львові майданівець обікрав сім'ю, яка надала йому тимчасовий прихисток. Хлопець розповів, що не може повернутися на рідну Донеччину, бо там за політичні погляди спалили його хату. Зі співчуття містяни впустили його пожити до свого будинку. Та певного дня ідейний пройдисвіт зник, прихопивши гроші і прикраси.

Із Генадієм Дуравкіним Марія познайомилася в Києві на Майдані. Разом були в одній сотні. Дівчина каже - з юнаком швидко заприятелювала.

Марія Шевчук, постраждала:

- Враження дуже позитивне. Хороший в нього погляд. Ну ми з ним довгий час спілкувалися, от. Потім після зустрічі на Інститутській він був травмований.

Батько Марії був у тій самій сотні. Юнак не викликав жодних підозр - пригадує майданівець.

Михайло Шевчук, постраждалий:

- Відносилися до нього так, як до звичайної людини, він нічим не виділявся, ні хоробрістю, ні цей. Ну звичайний, такий як всі.

Та одного разу двадцятирічний Генадій розповідав зворушливу історію про те, що повертатися з Києва йому нікуди - мовляв, на Донеччині в селі Дробишевому хату спалили через його політичну позицію. Окрім того, хлопець - сирота. Тоді друзі запросили парубка до себе в місто Лева. Спочатку гість жив у квартирі Мар'яни та її чоловіка. Усе було гаразд. Юнак лікував вивихнуту руку й ходив на нічні патрулювання. Обіцяв невдовзі знайти роботу й винайняти помешкання. Згодом родина вирішила переселити його за місто, у приватний будинок.

Михайло Шевчук, постраждалий:

- Оскільки є така кімнатка, вона така гостьова, ось будь-ласка, можна навіть заглянути. Що може взагалі, ніби дитина хороша, нехай поживе собі тут, працює, за орендну плату не треба платити.

Та одного дня, коли нікого не було вдома, горе-революціонер прихопив золоті прикраси, 15 тисяч гривень і втік. Ба більше - увімкнув газ і світло. Вибух мав знищити сліди злочину. Проте до будинку вчасно навідалася Марія. Тепер пройдисвіта шукає міліція.

Світлана Добровольська, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Правоохоронцями вже встановлено, що особа, яка підозрюються у скоєнні крадіжки, вже раніше була засуджена за скоєння подібних злочинів. Також за цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Дивно як допомогти своїм, львівянам то ніхто не хоче, а допомогти якомусь там донбасу, то залюбки!
Що хотіли - те і мають!
Перш за все потрібно допомагати своїм!!!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.