Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Стрілянина через ревнощі у Дніпропетровську

14 березня 2014, 22:02
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 березня 22:02

Стрілянина в центрі Дніпропетровська. Перед очима у випадкових свідків чоловік поранив жінку в ноги, а потім намагався скоїти суїцид.

Розлучився 49-річний мешканець Дніпропетровська з дружиною шість років тому. Та життя нарізно його не тішило. Забути кохану, а отже припинити ревнувати її до інших чоловік не зміг. Остання зустріч колишнього подружжя була спланованою. Містянин чатував на жінку кілька днів. Коли почув чергову відмову щодо повернення - витяг зброю.

Олександр Клешня, заступник керівника Бабушкинського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Возник конфликт, в ходе которого он достал обрез мелкашки и произвёл три выстрела. Два ей в ноги и один себе в область сердца.

Вже за десять хвилин обидвоє поранених, що втратили багато крові, були на операційних столах. Лікарі твердять: самогубцеві поталанило. Дорогою до серця його куля змінила напрямок.

Сергій Риженко, керівник Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова:

- Пуля прошла сквозь ребро, попала в органы брюшной полости. Может, это и спасло ему жизнь.

Стан жінки медики характеризують як середньої тяжкості. Колінні суглоби прооперували, чи ходитиме пацієнтка, лікарі поки не кажуть, але сподіваються на ліпше.

Сергій Риженко, керівник Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова:

- Занимаются лучшие травматологи, хирурги больницы Мечникова. Я полагаю, что всё у неё будет нормально.

За фактом стрілянини у центрі міста вже розпочали кілька кримінальних проваджень. Після одужання дніпропетровський Отелло може потрапити років на 15 за ґрати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.