Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Напад на киян вчинили псевдо-самообороновці

14 березня 2014, 22:39
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 березня 22:39

Невідомі в масках та зі зброєю напали на мешканців будинку в центрі Києва. Вгамувати бойовиків приїхали одразу кілька спецпідрозділів міліції. Втім, нікого чомусь не затримали.

Що відбувається на подвір'ї цього будинку на вулиці Льва Толстого, що в самому центрі Києва, одразу й не збагнути. Молодики в камуфляжі з червоними пов'язками й написом "Правий сектор" на рукавах стоять в оточенні таких самих молодиків у камуфляжі. Згодом з'ясовуємо - ті, що зі стрічками, напали на трьох мешканців. Знешкоджувати зловмисників приїхали правоохоронці. Втім, чомусь не затримують, а просто стоять. На місце інциденту прибуває виконувач обов'язків голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський, і виводить підозрюваних із міліційного оточення.

Сергій Пашинський, в.о. керівника Адміністрації Президента:

- Це був останній інцидент в місті Києві, останній. З цього моменту всі мародери, всі злочинці будуть затримані міліцією.

Обурені мешканці розповідають - давно воюють за підвал свого будинку, який без їхньої згоди приватизував бізнесмен. Зранку звідти люди вивозили мотлох. Раптом на подвір'ї з'явились озброєні молодики.

Максим Худик, постраждалий:

- Тільки виїхала машина зі сміттям, забігли ці люди, 5 чи 6: всем лежать, руки за голову, лежать! Я стою з піднятими руками, нічого а він валить мене туда и починає місить дубинкою, розбили трошки голову.

Юрій Кудрявцев, постраждалий:

- Когда они били моего жильца, я успел выскочить, потом подъезжает милиция, с милицией, с автоматчиками прижали эту пятерку.

Нападників правоохоронці просили зняти маски, втім ті цього не зробили, а міліція й не наполягала.

Юрій Кудрявцев, постраждалий:

- И вот они два часа стояли, начальник УБОП, гвардия тут вся: снять маски и представиться, кто они такие. Они отказываются, так как уголовное дело, я же буду опознавать их, кто нас избивал.

На місці одразу з'явився й чоловік, який називає себе власником підвалу та конфліктує з мешканцями.

Іван Богдан, власник приміщення:

- Частная собственность, купил 4 года назад, у района, у города. С жильцами конфликт, они выломали двери и зашли в помещение. Сейчас делается ремонт, и там планируем открыть магазин, минимаркет.

Мешканці будинку кажуть - озброєних нападників наслав саме цей чоловік. На місце інциденту приїхали і представники самооборони - з'ясувати, що відбувається.

Євген, представник самооборони:

- Это была не самооборона Майдана, самооборона Майдана выехала на учения. Осталось несколько сотников дежурных. И несколько сотен, которые охраняют.

Втім, найбільше в цій історії дивує те, що всіх озброєних бойовиків відпустили. Молодики сіли в машини і просто поїхали геть. Хто вони, чому напали на людей, а головне - де зараз, ніхто так і не дізнався. Столична міліція провадить перевірку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А почему никого не удивляет, мягко говоря, позиция высшего чина Администрации Президента? Не означает ли это всего лишь наличие личной банды головорезов, подчиненных Администрации Президента? Он погрозил своим ручным головорезам пальчиком и пообещал на камеру, что "они больше не будут". После всего этого Янукович мне лично кажется жалким ягненком в сравнении с нынешними правителями.
О каком правовом государстве мы говорим? Где это видано, чтобы убийц милиционеров отпускали на свободу Указом высшего органа страны? В их числе преступника, совершившего убийство милиционера два года назад в селе на Западной Украине? Он-то каким боком заслужил право на помилование? Теперь все это называется правовым государством. Как производятся правовой беспредел, все уже насмотрелись на примере нового "героя Украины" Сашка Билого.
Верховная Рада - сборище омерзительнейших представителей украинского народа во главе с предводителем Турчиновым. Что они еще поставят с ног на голову? Явно нужна новая революция...
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.