Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Одесою зарізали таксиста

20 березня 2014, 21:25
Дата ефіру/події: Четвер, 20 березня 21:25

Жорстоке вбивство на Одещині. Двадцятиоднорічного таксиста зарізали під час робочої зміни в його автомобілі. Хлопцеві завдали півдесятка ударів у груди. Можливий мотив - пограбування.

Трагедія сталася в Білгороді-Дністровському. О пів на восьму ранку дорогою на роботу місцевий мешканець помітив на пустирі авто. Підійшов ближче - побачив крізь скло: на задньому сидінні чоловік у дивній позі. За півгодини на місці була міліція.

Наталя Заремба, помічник керівника Білгород-Дністровського МВ міліції:

- Погиб от ножевых ранений в область грудной клетки. Судя по тем ножевым ранениям, которые были нанесены, они имеют хаотичный характер.

Крім того, кажуть місцеві, таксиста пограбували.

Євген, свідок:

- Забрали у него какую-то барсетку и, по-моему, ноутбук забрали.

Правоохоронці відпрацьовують останні замовлення водія. Тутешні таксисти кажуть - напади з боку клієнтів бувають. Але досі не вбивали.

Сергій, таксист:

- Тебя посылают на заказ. Ты просто не знаешь, что ждать: кто там выйдет. А так ты хоть видишь, кого сажаешь. Можешь отказать в любой момент.

Денис, таксист:

- Чтобы не расчитываться, достал нож, показал и все. Смотреть надо, быть внимательным. Может возить что-то. Но у нас тут палка о двух концах. Что-то возмешь с собой - милиция напрягает. Вот так вот. Надеемся на "авось пронесет".

За фактом навмисного вбивства водія таксі розпочате кримінальне провадження. Правоохоронці стверджують: підозрювані у скоєнні злочину вже є.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Таксисты это мусора подпольные поэтому к ним такое отношение! Щяс такие таксисты музыку переключить немогут в машине! И разговорная реч у них будто они не таксисты а какието авторитеты!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.