Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 23 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом сталася смертельна ДТП

28 березня 2014, 21:08
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 березня 21:08

Смертельна аварія під Києвом: вантажівка розчавила ВАЗівку. Водій легковика, на якого припав удар, загинув одразу.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Старообухівська траса - сумнозвісна своїми смертельними кривавими аваріями. Ця не стала виключенням. Зіштовхнулися ЗІЛ і ВАЗівка, удар був такої сили, що й легковик, і багатотонку розвернуло.

- Ну шо там нормально - не знаю, труситься все.

Нервово курить і згадує, як сталося зіткнення, водій вантажівки. Михайло Михайлович зупинився на світлофорі, мав намір повернути ліворуч.

Михайло Михайлович, водій ЗІЛа:

- Я ехал сюда, в санаторий-профилакторий ВВС, забирать мусор. Я транспорт пропустив, загорелся красный свет, все машины остановились, я только тронулся, руля трохи, ще не увспел тронуться, вижу - летит машина, щоб я вспів поїхать, то він прямо мені у кузов, ще й перевернув би.

Утім, і так удару не уникли. ВАЗівка трохи зачепила вантажівку. Їх крутонуло обох. Водій багатотонки припускає - це через чималу швидкість легковика.

Михайло Михайлович, водій ЗІЛа:

- Ну, скорость була сумасшедшая вообше! Чи він заснув, чи він не бачив, і він начив уходити в сторону, мене цепонув, розвернув і вдарився в стовп.

І хоча аварія сталася на трасі, є свідки пригоди. Ось цей чоловік назватися відмовився, але запевняє - бачив зіткнення на власні очі. Каже - ВАЗіка не мчала. 

- Там точно не было 120-140, этой скорости не было, да, была возможно 80, завышенной скорости не было.

А сталася ДТП, бо правила порушив шофер вантажівки.

- Он не убедился в безопасности маневра.

Водій 10-ки загинув на місці, бо на його бік припав основний удар. Машина майже залетіла під ЗІЛа. Щоб витягти тіло чоловіка - знадобилася допомога рятувальників. Кермувальникові було 35 років. Поки оформляли ДТП - на місце з'їхалося чимало його рідних.

Хто ж спричинив трагедію - з'ясовуватимуть слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.