Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Макіївці пограбували АЗС

28 березня 2014, 22:17
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 березня 22:17

Зухвалий напад скоєно на автомобільну заправку в Макіївці, що на Донеччині. Двоє молодиків намагалися дістатися сейфа, а згодом влаштували видовище з перевдяганням і стріляниною. Утім, втекти від правоохоронців не змогли.

Двоє чоловіків завітали на АЗС приблизно о четвертій ранку. З наміром заправити не автівку, а власні гаманці. Погрожуючи працівницям зброєю, нападники відібрали мобільні телефони, після чого зачинили жінок у службовому приміщенні. Та одна встигла натиснути тривожну кнопку.

Сергій Тимощенко, співробітник УДСО Донецької області:

- Прибыв через 4 минуты, мы увидели, как двое неизвестных - один из них был одет в милицейский китель, один в черной куртке, на одном из них была маска, черная, на лице, в руках спортивная сумка, зеленого цвета - которые вышли с заправки и направились в сторону здания за заправку. Пытались скрыться от нас.

Правоохоронці кинулися за злочинцями. Один із нападників встиг дістатися автівки і почав стріляти. Водночас його поплічник перевдягнувся і влаштував правоохоронцям виставу.

Сергій Тимощенко, співробітник УДСО Донецької області:

- Второй правонарушитель, скинув с себя китель, обойдя здание с лесополосы, подошел к нам, представился хозяином автомобиля, который угнали. При этом достав пистолет и произведя несколько выстрелов тоже в нашу сторону. После чего мы тоже произвели несколько выстрелов в его сторону. После которых он попытался скрыться, зацепился за бордюрину и упал.

Обох грабіжників затримали, в них вилучили два пістолети. Нині нападники в ізоляторі чекають рішення суду про запобіжний захід.

Олексій Мирошниченко, в.о. керівника Макіївського МУ міліції:

- По данному факту открыто уголовное производство по признакам преступления, предусмотренного статьей 187, ч2. Это "Разбойное нападение по предварительному сговору группой лиц". В настоящее время доказано причастность вышеуказанных граждан к совершении аналогичных преступлений на территории Донецкой области.

За спробу пограбувати заправку приятелям загрожує десятирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.