Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали педофіла

1 квітня 2014, 22:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 квітня 22:05

Педофіла впіймала міліція разом із мешканцями Львова. 36-річний нероба заманив двох дівчаток до підвалу й спонукав їх до розпусти. Одна з жертв утекла та покликала на допомогу дорослих.

Двох десятирічних дівчат посеред дня мешканець ось цієї п'ятиповерхівки заманив до підвалу у своєму під'їзді. Розповів дітям, що там собака привела цуценят. Вже всередині запропонував малим роздягтися. Коли вони відмовилися - оголився сам.

Сергій Зюбаненко, керівник Львівського міського управління міліції:

- Там намагався продемонструвати свій статевий орган. А також доторкнутися до статевого органу одної з малолітніх. І дівчинці вдалося втекти. Вона повідомила про дану подію.

Одна із дівчат вискочила з підвалу й побігла додому. Її батько викликав міліцію. Знайти розпусника було не складно. Затриманий твердив, що діти самі покликали його в підвал - щоб показав, де ховаються цуценята. Божиться, що таке з ним уперше.

Павло, затриманий:

- Я нічого не хотів, просто показав. А для чого робив, не можу згадати. Я все робив, як в тумані, я ж кажу.

- Ви застосовували до них якесь насильство?

- Ні, я навіть пальцем не торкнувся їх.

Сусідів затриманого не дуже здивувало те, що сталося. Кажуть, Павло ніколи не був одружений, мешкав сам у трикімнатній квартирі.  Завжди був дещо дивакуватим, проте загрози для навколишніх не становив.

Ольга Мартин, сусідка затриманого:

- Ну, він дивний. Він в принципі дивний такий, він не зачіпав нікого, але, ну, то, що він голий ходив вночі по вулиці. Та, в одних шльопанцях. Він завжди ходив в таких шльопанцях, і ходив голий. Ну і з дитинства він завжди бавився, що він фільми знімає.

Стефанія, сусідка затриманого:

- Він такий трошки, ну, як сказали. Ну, хвора людина. Так. Він не є пияк, щоби від був пияк. Щоби він якісь дебош устроював. Він спокійний.

Міліціянти перевіряють причетність затриманого до схожих злочинів. Якщо вину буде доведено, то наступні вісім років чоловік сидітиме за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.