Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині лютує зухвала банда

3 квітня 2014, 22:12
Дата ефіру/події: Четвер, 3 квітня 22:12

Банда наганяє жаху на Любашівський район Одеської області. Двоє грабіжників нападають удосвіта, коли господарі виходять на подвір'я. Жертв зв'язують і вимагають гроші. Серце останнього постраждалого - шістдесятидев'ятирічного бізнесмена - такого допиту не витримало.

Рідні загиблого -  шістдесятидев'ятирічного Анатолія Олексійовича - говорити не в змозі. Колеги власника двох невеликих крамничок у Любашівці також шоковані.

Валентина, колега загиблого:

- Він постоянно був коло нас, тому що в нас тут такі клієнти, що нас потрібно оберігати.

Лихо сталося, коли чоловік вранці вийшов з будинку. Там його зустріли двоє в масках.

Галина, сусідка загиблого:

- Проволокою прямо грубою його змотали, якось ноги догори, коло туалету, а осьо - баня. І кинули його в ту баню. І кинули його: не побили, не порізали. А в нього з переляку серце лопнуло.

Проте нападники того не завважали - увійшли до будинку. Там зустріли дружину підприємця.

Віталій Негря, в.о керівника Любашівського РВ міліції:

- Они накинули на нее одеяло. То есть она их видела всего несколько секунд. Описала: двое среднего возраста, росто около 170-175, в камуфлированной форме, в масках.

Погрожуючи ножем, у жінки відібрали всі заощадження. 22 тисячі гривень і три тисячі доларів - все, що було онучці на навчання. Далі бандити зв'язали господиню й пішли. За деякий час, кажуть сусіди, вона змогла частково визволитися й покликала на допомогу.

Галина, сусідка загиблого:

- А ноги од телевізора, вона наче як розтягається. Я туди-сюди, туди-сюди, вийшла до забору і почала кричати.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом розбійного нападу та навмисного вбивства. І розповідають - нападники дісталися городами, якийсь час чекали на свою жертву. Коли господар вийшов з оселі, його засліпили сльозогінним газом. За рік за такою схемою в Любашівці грабують вже не перший будинок.

Віталій Лабуш, прокурор Любашівського району:

- Аналогічний розбійний напад був в січні місяці на території Любашівки. Нашими діями слідчими, яки ми проводили, на цей день поки що результатів немає. Цей злочин також лишається нерозкритий.

Жертва першого нападу Віктор Сорока розповідає - його схопили біля воріт на Різдво. Одного нападника чоловік повалив. Проте інший притулив до рота рукавичку, намащену якимось хімічним засобом.

Віктор Сорока, постраждалий:

- Я не відключався. Він мені добавив балончиком. Я знов не відключився. Тоді він мене повалив та почав душити. І я відключився. Все. Вони мене зв'язали, затягнули в кімнату.

Зінаїда Сорока, постраждала:

- Я думала, что это - розыгрыш. Зашли 2 человека в масках с пистолетом. А я їм кажу: Хлопці, щедруйте чи колядуйте. А вони кажуть: Ні, ми по-серйозному. І тоді я зрозуміла, що по-серйозному: зв'язали, накрили одіялом. Потім я почула, що притягнули чоловіка. Він кричав, сопротивлявся.

У родини взяли небагато - тисячу гривень і кілька золотих прикрас. Та люди кажуть: було ще кілька нападів, можливо тієї самої банди. Під новий рік обікрали кілька будинків, коли власників не було вдома. Серед іншого взяли банківські картки. Гроші з них зняли одразу. На відео камер спостереження банкоматів, стверджують постраждалі, теж двоє чоловіків у масках.

Олександр Гераситенко, постраждалий:

- Было видно, в каком банкомате снимали деньги, какая машина привозила. Эти видео-доказательства есть в милиции. Но никто ничего не делает.

Люди впевнені - бандити тутешні мешканці. Вже найближчими днями налякані любашівські бізнесмени планують вийти з акцією протесту під стіни місцевого райвідділу міліції. Підприємці нарікають на її бездіяльність. І вже планують звертатися по захист до недержавних структур.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Это существует и по сегодняшний день!они бля между пойманным и приведённым отличия найти не могут,зарплата не позволят рытся в сием дерьме?,так валите нахуй со структуры, народ сам раз берётся, и смотрящих по П.Г.Т. отдрючит,в то место какое жмется от страха!Донецкие тоже пальцы двигали,-война пришла,и гавно с очка полным ходом полетело, у руля в государстве ссыкуны сидят,и такие же госслужащие!разогнать нахуй Любашевскую милицию,а деньги """зарплат направить против их него беспредела!
Илья 25.07.2019, 11:21 ответить
Надо Врадьевку повторить,чтоб суки Любашевские мусора пообсырались и сделать повтор ихним семьям,падонки!без действующие?
Илья 25.07.2019, 11:11 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.