Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Арештанту в Івано-Франківську намагалися передати мюслі з опієм

3 квітня 2014, 23:29
Дата ефіру/події: Четвер, 3 квітня 23:29

Родзинки зі смаком опію. Такий пакунок намагалися передати арештантові в Івано-Франківське СІЗО. Підозрілий порошок спільники ув'язненого сховали в пакеті з сухим сніданком.

- Звертаємо увагу, поняті, в ізюмі речовина подовгастого вигляду, запаяна в поліетиленовий пакет чорного кольору.

Невідомий порошок з різким запахом оцту, ймовірно, ацетильований опій. Жінка, котра хотіла передати пакунка ув'язненому родичеві, все заперечує.

- Такого тут не було, взагалі не було!

Виявили заборонений крам у слідчому ізоляторі під час ретельного огляду пакунка. Всі харчові продукти та предмети першої потреби тут беруть розгорнутими, вміст треба пересипати у прозорі пакети. Це загальна процедура, кажуть відвідувачі, але інакше не можна.

Любов Руденко, родичка ув'язненого:

- Все можна передавати: супи швидкорозчинні, сигарети, сірники, до 50 кг в тиждень. Все переважують, все на накладну здають. Ліки можна, я передавала від простуди, є перелік, треба заяву писати.

Трюк із родзинками від винахідників у СІЗО не новинка. Свого часу так вже намагалися передати засудженим наркотики.

Іван Гурик, заступник керівника Івано-Франківського СІЗО:

- Пробують передати мобільні телефони, наркотичні засоби - канабіс, амфетаміни. Ліки - за окремою заявою через медпрацівників. Вони приймаються упакованими, з інструкціями. Переважна більшість знає, що заборонені речі неможливо передати, бо проводиться огляд, і люди не передають.

Виявлений та вилучений порошок передадуть на експертизу. Від її висновків залежатиме доля цієї жінки. Міру покарання їй обере суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.