Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На столичному базарі знайшли мертве немовля

9 квітня 2014, 22:34
Дата ефіру/події: Середа, 9 квітня 22:34

Викинула у смітник. У Києві в туалеті на території базару прибиральниця знайшла мертве немовля. Нині ж правоохоронці намагаються дізнатися, що за мати скоїла таке з новонародженою донечкою. Шокує той факт, що до страшного злочину може бути причетна неповнолітня дівчинка.

Це відео з камери спостереження, що встановлена на адмінбудівлі Куренівського базару в Києві. На кадрах видно, як жінка разом із дівчинкою йде до громадської вбиральні. В руках сумка та пакет. Вже за п'ять хвилин вони виходять з туалету. Але в руках - тільки сумка.

У пакеті знайшли загорнуте в газети тіло дівчинки, що його викинули у смітник. На цей пакунок ввечері під час прибирання туалету натрапила працівниця базару.

Ігор, працівник вбиральні:

- В течение дня она проводит уборку и уплотняет бумагу. Вот около четырех часов она заметила, что-то не так, а вечером, когда начала уборку, обнаружила.

Ігор працює касиром вбиральні. Каже: запам'ятати й навіть помітити щось підозріле серед великої кількості відвідувачів - неможливо.

Ігор, працівник вбиральні:

- Ну понимаете, рынок! Все ходят с сумками, кульками, пакетами, и запомнить просто нереально! 

Правоохоронці ж вже розпочали кримінальне провадження й шукають матір-убивцю.

Вадим Матвійчук, співробітник Оболонського РУ міліції м. Києва:

- В ході проведення першочергових розшукових заходів було встановлено жінку 30-35 років, а також неповнолітню дитину, які могли бути свідками вказаної події.

Міліціянти припускають, що саме ці жінка й дівчинка, яких ви бачите зараз на екрані, причетні до скоєння злочину. Та просять допомогти у з'ясуванні всіх обставин страшного вчинку та пошуку злочинців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.