Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Син побив і кинув помирати сліпу матусю на Київщині

9 квітня 2014, 22:58
Дата ефіру/події: Середа, 9 квітня 22:58

На Київщині п'яний чоловік побив сліпу матір, покинув її на підлозі й подався далі чаркувати. Коли ж повернувся - нещасна вже не дихала.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Що робилося за дверима цієї хати - достеменно невідомо. Адже сусіди сюди в гості ходили вкрай рідко. Утім, кажуть, ані сварок, ані криків не чули.

Вуличка в селі Телешівці, де мешкав син з матір'ю, майже порожня. Живуть тут лише у трьох садибах. Люди кажуть: 42-річний Ігор раніше був сам, та нещодавно до нього приїхала ненька. З дня свого повернення жінка з дому майже не виходила. 

- Мама хворіла, послєдній час не бачила.

Марія Костянтинівна, мешканка с. Телешівки:

- Він до неї, коли каже: дай огірок, дай чаю, він давав все время, їсти купляв.

Сусіди зазначають: Ігор - чоловік працьовитий. Людям господарювати допомагав. Проте, мав одну ваду - любив перехилити чарчину. Хоча агресії за ним ніколи не помічали. 

Марія Костянтинівна, мешканка с. Телешівки:

- Так як усі хлопці - хороший і всьо. Попросиш - поможе, ну гарний хлопець, непоганий.

Того дня нетверезий чоловік прийшов додому. Мати почала докоряти йому за такий спосіб життя. Розлючений син накинувся на неї. Побив бідолаху, кинув на підлозі, а сам подався пиячити далі. Коли ж повернувся - ненька вже не дихала.

Юрій, мешканець с. Телешівки:

- Вона була в такому состоянії, що, понімаєте, врачу констатировать факт якоїсь сердечної недостаточності було б мало, потрібно було огляд спеціаліста, гематоми, таке...

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Коли була проведена судово-медична експертиза, то по її заключенню встановили, що смерть настала від нанесення тілесних ушкоджень, у неї були зламані декілька ребер і внутрішній крововилив був. Він вже при відтворенні і при судово-медичному експерті, він розповів, яким чином її бив.

Правоохоронці затримали чоловіка. Проте суд відпустив його під особисте зобов'язання. Тож нині Ігор повернувся до хати, в якій позбавив життя найріднішу людину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.