Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Стрілянина на Київщині - політика чи бізнес?

28 квітня 2014, 22:19
Дата ефіру/події: Понеділок, 28 квітня 22:19

Невідомі обстріляли маршрутку на Київщині. Троє чоловіків, котрі були у транспорті, потрапили до лікарні. Постраждалі перевізники переконані - це витівки конкурентів. Нападників розшукують. 

Приблизно о 7-й ранку Микола сидів за кермом маршрутки в селі Михайлівці-Рубежівці та чекав на пасажирів. Коли до салону зайшли троє чоловіків, сталося несподіване.

Микола, водій маршрутки:

- Внезапно подлетели три машины, из которых повыскакивали ребята в масках и бронежилетах с дубинками и с битами, начали бить автобусы и все остальное, а потом начались выстрелы. По автобусу стреляли, побили стекла в автобусе, побили, повыбивали все.

Ошелешений шофер вистрибнув зі свого крісла й кинувся тікати. А ось пасажирам, що були в маршрутці, не пощастило. Агресори віддухопелили бідолах палицями, одного навіть підстрелили. За кілька хвилин нападники зникли.  

Володимир, постраждалий:

- В этот момент заскакивает бригада в автобус и начинается потасовка, после этого меня вырубило. Пришел в себя, смотрю - наш побратим тоже лежит без сознания. Местные жители вызвали скорую помощь, а также милицию вызвали. С меня сняли броник, на котором были следы от пули. Он спас. А также защита - наколенники, там сейчас обширные гематомы, потому что защита аж выгнулась.

Усіх трьох покалічених, які виявилися активістами Спільної Справи, що наглядали за правопорядком у селі, зі струсами мізків і численними забиттями відвезли до лікарні. Та після надання першої допомоги пацієнти від ушпиталення відмовились. А ось місцевий перевізник переконує - це таке залякування з боку конкурентів, котрі не перший рік намагаються витіснити його з бізнесу.

Олександр Шемітько, керівник компанії-перевізниці:

- Здійснювалися погрози, порізали 12 колес у автобусі, побиті стьокла та побиті люди. Близько 4-х раз уже було. З'їжай, іначе будуть у тебе проблеми. Конфлікт триває близько 2-х років, півтора року.

Одразу після наскоку правоохоронці оголосили план-перехоплення і мають намір схопити бешкетників гарячим слідом.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Слідчим відділенням Києво-Святошинського району вже відкрите кримінальне провадження за статтею 296, частиною 4 - це хуліганські дії, зроблені з вогнепальною чи холодною зброєю, а також предметами, які були раніше спеціально підготовлені, щоб нанести тілесні ушкодження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.