Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську терористи захопили обласну адміністрацію

29 квітня 2014, 20:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 квітня 20:41

Сепаратисти захопили приміщення облдержадміністрації в Луганську. Свої плани вони анонсували ще два дні тому, аж ось уранці відправили по домівках усіх чиновників. За п'ять хвилин мітингарі захопили будівлю й вивісили над нею російського прапора. Нині вони обживаються на поверхах адміністрації та складають плани на майбутнє.

Сепаратисти організували мітинґ біля захопленої будівлі СБУ в Луганську рівно о 14-й. Після нього натовп рушив під обласну адміністрацію. За лічені хвилини тут висадили вхідні двері. Побили шибки на першому поверсі та через них почали лізти всередину. За якихось 5-7 хвилин всі поверхи були окуповані і над будівлею замайорів російський триколор.

Депутат Луганської міськради опинився в осередку подій. Чоловік каже - намагався поспілкуватися з активістами. Проте розмова не  склалася.

Сергій Давидов, депутат Луганської міськради:

- Почему в моем Луганске непонятный флаг чужого государства? Тетка выбила телефон, а мужик врезал в глаз. Пришлось уходить. Это полный неадекват, ребята.

У перших лавах захоплювачів будівель у Луганську - російські журналісти. Ось це у вікні власкор Першого каналу. Тут же з камерами його колеги.

Чиновники з будівлі адміністрації евакуювалися ще зранку. Вони очікували на штурм, тому працювали дистанційно.

Олександр Репицький, заступник голови Луганської облдержадміністрації:

- То, что побили окна, выломали двери - настоящее хулиганство.  

Міліція традиційно нічого не зробила, щоб завадити захопленню держбудівлі. Правоохоронці відійшли у внутрішній двір адміністрації. Нині їх там намагаються роззброїти сепаратисти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А почему Давыдов не объяснил в интервью почему ему глаз подбили. Ответ- зато. что бросился на женщину с кулаками и получил адекватный ответ от настоящего мужчины- простого луганчанина. И почему Давыдов не рассказал о том. что сам провоцировал людей словесно .Я лично присутствовала при этом . И могу еще назвать около 8 свидетелей поведения этого с позволения сказать депутата.
Галина 30.04.2014, 18:04 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.