Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Львів'янин випробував рушницю на перехожих

6 травня 2014, 21:28
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 травня 21:28

У Львові молодик розважався тим, що стріляв з балкону в перехожих. Із пневматичної рушниці поцілив у двох школярів і жінку.

Інцидент стався посеред білого дня отут - біля школи. Поряд дитсадок і майданчик із каруселями. До директора навчального закладу прибігла учениця і розповіла, що в неї хтось стріляв.

Микола Король, директор СШ №42 м. Львова:

- Закінчився сьомий урок. Він закінчився в 15.25 і учні виходили з уроків, і учениці 10 А класу попала кулька в руку, вона звернулася до мене.

Вчителі вискочили на вулицю і виявили стрільця. Він цілився в людей зі свого балкону на восьмому поверсі багатоповерхівки. Тож педагоги одразу викликали міліцію. Правоохоронці з'ясували: молодик влучив у трьох перехожих - жінку та двох старшокласників: хлопця й дівчину. Постраждалі у стані середньої тяжкості.

Ганна Курило, лікар Львівської дитячої клінічної лікарні:

- Стан дітей стабільний, діти в відділенні загального профілю. Вони знаходяться в палатах, інтенсивної терапії не потребують, отримують планове лікування.

Містянин до суду буде під вартою. Міліціянтам він сказав, що гатив у перехожих, бо випробовував зброю. 

Андрій Таран, керівник Личаківського РВ міліції м. Львова:

- Як він пояснив, ці дії він вчинив з метою якби чи пристріляти рушницю, яку йому напередодні, буквально пару днів тому, подарували друзі.

Тарас Войтович, сусід затриманого:

- Подарували гвинтівку і не було чим зайнятись, і сам трактував це тим, що не було чого робити, і постріляти просто по голубах.

Сусід затриманого каже - хлопець нічим особливим не вирізнявся. Хоча раніше був засуджений - умовно. За бешкет.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.