Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Молоді полтавці захистили жінку та затримали гвалтівника

7 травня 2014, 21:09
Дата ефіру/події: Середа, 7 травня 21:09

У Полтаві троє містян врятували від зґвалтування 40-річну жінку. Парубки стали випадковими свідками злочину, скрутили нападника й передали правоохоронцям.

Троє молодих полтавців пізнього вечора прогулювалися містом. Якоїсь миті з будівлі місцевого профтехучилища пролунав пронизливий жіночий крик, потім все стихло. Юнаки кинулися до навчального закладу, там посвітили ліхтариком у вікно.

- Ми побачили таку картину - дівчина лежить на полу, в неї приспущена нижня білизна і джинси по коліна, а на ній лежить хлопець.

Максим Буряковський, мешканець м. Полтави:

- Мы начали подходить ближе, он спустился с нее и начал кричать - все нормально, она знакомая. А она кричала: помогите, насилуют. Парень быстро натянул штаны и начал тикать.

Юнаки кинулися за зловмисником, швидко його наздогнали і скрутили. Потім зателефонували до міліції. Затриманим виявився раніше засуджений за крадіжку 22-річний селянин. Він одразу ж зізнався у скоєному. Що спонукало до сексуального злочину - пояснити не зміг. Лише повідомив, що був дуже п'яний.

Затриманий:

- Накинувся на неї, звалив з ніг і почав її домагатися. Вона почала кричати і прибігли хлопці.

Володимир Пасічко, помічник керівника Київського РВ міліції м. Полтави:

- У даній ситуації хлопці повели себе як справжні чоловіки, не пройшли повз чужу біду, а сміливо кинулися на допомогу.

За сприяння в затриманні зловмисника парубків нагородили почесними грамотами. А проти нападника вже розпочали кримінальне провадження. За спробу зґвалтування йому загрожує п'ятирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.