Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві молодик згвалтував дитину

12 травня 2014, 22:06
Дата ефіру/події: Понеділок, 12 травня 22:06

Гра, що закінчилася зґвалтуванням. У Полтаві 24-річний молодик поглумився з трирічного сина своєї колишньої співмешканки. Тепер збоченцеві загрожує 15 років за ґратами.

Жінка, що ховає обличчя - мати зґвалтованого трирічного хлопчика. Молодик, з яким тривалий час мала стосунки, виявився збоченцем. Одного дня поспішала на роботу, тож попросила колишнього коханого посидіти з маленьким сином.

Мати зґвалтованого хлопчика:

- Ну я попросила его -  посидишь c ним дома, он сказал - да, без проблем. Человеку я доверяла, потому что я с ним жила, я его видела, общалась, но не знала, что у него были интересы другие.

Коли повернулася з роботи - одразу звернула увагу на дитину. У сина на ручках - подряпини, він був дуже знервований. Та найстрашніше побачила, коли купала хлопчика. Одразу зрозуміла: малюка зґвалтовано.

Мати зґвалтованого хлопчика:

- Я начала его мыть, и у него снова истерики, крики: не трогай меня, говорит. Не надо меня купать, у меня все болит. А смотрю, у него шрамы на спине- такое чувство, что его дергали на спине.

Налякана жінка одразу кинулася по допомогу до знайомої.

- Мне знакомая сразу сказала: не надо гадать, идем в больницу. В больнице правду скажут, в больнице сказали - так и есть!

Медики повідомили жінці страшну новину: її синочка зґвалтували. Після експертиз підозрюваного затримали. 24-річний молодик зізнався в нарузі над трирічною дитиною.

Затриманий:

- Мы игрались, а потом мне в голову стукнуло и мне захотелось с нем заняться сексом, любовью.

Нині збоченець у слідчому ізоляторі чекає на рішення суду. А ось мати малюка досі в шоковому стані. Зізнається: синочок боїться чоловіків та жінок й не хоче ні з ким розмовляти. Ненька твердить: кривдник її дитини має відповісти за злочин. За ґрати ґвалтівника можуть посадовити на 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.