Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську поховали загиблого героя-добровольця

14 травня 2014, 23:04
Дата ефіру/події: Середа, 14 травня 23:04

До свого 40-річчя він не дожив тиждень. Героїчно загинув під час кривавих подій 9-го травня в Маріуполі. Дніпропетровськ провів в останню путь бійця територіальної оборони Дніпропетровщини - Олега Ейсманта.

Справжня війна біля міського відділу міліції в Маріуполі позбавила життя двох дніпропетровців - Сергія Демиденка та Олега Ейсманта. Через пожежу, яка спалахнула в будівлі, тіло одного загиблого вояка згоріло.

Святослав Олійник, заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації:

- Мы всё время занимаемся работой по идентификации. У нас было предположение, что одно из тел принадлежит Демиденко, но его опознали другие люди. Сейчас мы занимаемся проведением генетических экспертиз.

Тіло 39-річного Олега Ейсманта ідентифікували одразу. Наприкінці квітня колишній прикордонник, як і більшість його співвітчизників, записався до лав територіальної оборони Дніпропетровщини. Вже за кілька днів разом із побратимами потрапив на Донеччину - в осередок бойових дій.

Олександр Рашевський, командир батальйону територіальної оборони Дніпропетровщини:

- І в бою він не дрогнув і не розвернувся спиною, а він прийняв ету кулю. Кулю бандита і терориста, і покинув наші ряди.

Люблячого чоловіка та батька, що загинув за тиждень до свого 40-річчя, друзі згадують як доброго товариша.

Олександр Лазар, приятель загиблого:

- Это одно тепло. Сплошное пушистое тепло. Он даже ругаться не мог, как нужно мужику. Этот парень с погранвойск. Дисциплина у него была самое основное. Он был водителем троллейбуса долгое время, 6-го номера у нас в городе. Потом ушёл, когда всё распалось. Начал заниматься строительством отлично. Золотые руки имел.

Провести Олега в останню путь прийшли сотні дніпропетровців.

Борис Філатов, заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації:

- Олег погиб ради будущего, ради каждого из нас! Покойся с миром, солдат! Мы будем помнить тебя всегда!

- Герої не вмирають! Герої не вмирають! Герої не вмирають!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.