Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У США жінка вирвалася з 10-річного сексуального рабства

23 травня 2014, 12:46
Дата ефіру/події: П’ятниця, 23 травня 12:46

Врятувалася з полону. У Південній Каліфорнії жінка втекла від насильника після десятирічної неволі. Ґвалтівник викрав її ще 15-річною дівчинкою. Родичі вже й не сподівалися побачити зниклу живою.

Її шукали десять років. І ось жінка з родини латиноамериканських еміґрантів, імені котрої не розголошують, сама прийшла до поліційного відділку. 2004-го вона мешкала в одному будинку разом із мамою, її бойфрендом Ісидром Гарсією та своєю сестрою. Кавалер зґвалтував тинейджерку. А за кілька тижнів по тому побив її неньку й викрав дівчинку. Переховуючись, кілька разів міняв місце. Спочатку тримав свою жертву зачиненою в гаражі, згодом справив їй фальшиві документи і пригрозив: якщо бранка захоче повернутися до своєї сім'ї, всіх її родичів депортують зі Сполучених Штатів.

Ентоні Бертагна, речник поліції м. Санта Ана:

- Це була 15-річна дівчинка, в чужій для неї країні. Полоненій чоловік весь час казав, що її близькі не люблять і не хочуть бути з нею. Кілька разів нещасна намагалася втекти, та він ловив її і бив.

Гарсія глумився з бранки фізично й сексуально. А потім змусив вийти за нього заміж. Два роки тому жінка народила дитину. У своєму останньому будинку пара мешкала під чужими іменами. Сусіди нині свідчать, що Томас і Лаура видавалися абсолютно нормальною сім'єю. Проте бідолашна весь час шукала нагоди, щоб покинути чоловіка-ґвалтівника. Натепер Гарсію заарештовано. Йому висунули обвинувачення за статтями викрадення дітей, незаконне позбавлення волі та розпусні дії. А героїня цієї історії повернулася після довгих років розлуки до своєї родини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.