Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кременчуці викрили інтернет-сутенерку

27 травня 2014, 22:19
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 травня 22:19

Онлайн-порностудію виявили кременчуцькі правоохоронці. Налагодила незаконний бізнес мати двох дітей в орендованій квартирі, де мешкала сама.

Дівчата, облаштовані "робочі місця" та веб-камери. Такою була оселя 32-річної мешканки Кременчука. Аби мати легкі гроші, жінка майже рік керувала онлайн-порностудією. Для охочих поласувати інтернет-полуничкою молодички ладні були працювати 24 години на добу. Візит правоохоронців став для сутенерки несподіванкою. Під час облави міліція виявила багато незаперечних доказів незаконної діяльності.

Валентин Кириченко, керівник відділу УМВС України в Полтавській області:

- Було вилучено речові докази, а саме: комп'ютерну техніку та предмети інтер'єру на загальну суму приблизно 50 тисяч. Також вилучена документація щодо організації даної студії в квартирі. В квартирі, яка орендувалася під студію, було організовано 10 місць для трансляції в інтернет-мережі.

Спіймані на гарячому дівчата відмовляються розповідати, в який спосіб заробляли на життя.

- Я не буду ни о чем говорить.

- Никто говорить не будет из вас? Вы отказываетесь называть свои данные?

- Да.

Хоча красуні не зізналися, їх разом із власницею студії повезли до райвідділку. Слідчі мають з'ясовати ступінь вини кожної з фігуранток провадження.

Валентин Кириченко, керівник відділу УМВС України в Полтавській області:

- На протязі всього періоду існування студії пройшли через неї близько 20 дівчат - місцевих жителів від 20 до 28 років. На даний час встановлюється їх місцезнаходження та їхні дані. Розпочате кримінальне провадження за статтею 302, санкція якої передбачає штрафні санкції або позбавлення волі до 5 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Так Кириченко наркоман еще тот.Мало того что рэкетом занимается,так он еще нарколыга и извращенец!
Киря 31.05.2016, 10:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.