Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську однорічна дівчинка випала з п'ятого поверху

28 травня 2014, 22:15
Дата ефіру/події: Середа, 28 травня 22:15

Однорічна дівчинка проламала москітну сітку й випала з балкону п'ятого поверху в Дніпропетровську. Якимось дивом дитина вижила і зараз перебуває у стані коми.

Надзвичайна подія сталася ось у цьому будинку на проспекті Гагаріна 131. Винаймачка квартири на п'ятому поверсі - 22-річна студентка з Анголи. Того дня жінка, що виховує однорічну доньку, на якийсь час залишила малу на балконі. Сама ж пішла готувати їжу. Дівчинка залізла на стільця і вже за мить проламала москітну сітку й випала з вікна.

Свідок:

- Услышали громкий такой звук. Вышли с магазина, лежит маленький ребёнок. Подняли вверх глаза, ну поняли, что он упал с 5-го этажа, потому что валялась сетка москитная и было открыто окно.

Диво - та маленька вижила після падіння. Свідки жахливого випадку одразу ж викликали лікарів.

Свідок:

- Крови не было, он упал и от удара он вырвал молочной смесью.

Наталія, свідок:

- Вызвали скорую. Скорая на удивление приехала быстро, очень быстро. Буквально пять минут, и они были здесь.

Непритомну малу, що ледь виявляла ознаки життя, доправили до реанімації. Лікарі зробили кілька складних операцій.

Ольга Оржанцева, в.о.завідувача реанімації Дніпропетровської обласної дитячої лікарні:

- Проведены противошоковые мероприятия. Ребёнок переведен на искусственную вентиляцию лёгких. Обеспечена кардиотоническая, то есть сердечная поддержка. На данный момент состояние ребёнка остаётся тяжёлым за счёт комы второй степени. Шок на данный момент купирован. Гемодинамика относительно стабильная, но состояние пока не позволяет делать какие-то прогнозы.

Тим часом правоохоронці в надзвичайній події побачили ознаки злочину. Стосовно матері розпочали кримінальне провадження з кваліфікацією "Злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною".

В'ячеслав Клешня, керівник Жовтневого РВ міліції м. Дніпропетровська:

- За даний вид злочину передбачене покарання у вигляді обмеження волі строком до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.