Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах розшукують викраденого активіста

29 травня 2014, 20:24
Дата ефіру/події: Четвер, 29 травня 20:24

100 тисяч доларів - за допомогу в пошуках зниклого активіста з Сумщини. Ці гроші пропонують друзі та родичі Сергія Лихмана за будь-яку інформацію про його місцеперебування й гарантують конфіденційність. Адже за 10 днів докладання неймовірних зусиль - вагомих результів немає, і надія побачити хлопця живим згасає.

Сергія Лихмана викрали посеред білого дня 18 травня. Він прямував зі своєї квартири до автостоянки. Невідомі заштовхали хлопця до машини та поїхали геть. Міліція розпочала кримінальне провадження за статею "навмисне вбивство".

Федір Кіселар, приятель зниклого:

- 10 дней никаких известий, вообще никаких, у милиции, у СБУ очень много каких-то предположений, только одни догадки, куча версий, которые не имеют под собой никакого фундамента. 

Правоохоронці кажуть: кожну версію - детально відпрацьовують. Одна з основних пов'язана з "чорною бухгалтерією", яку сумські активісти знайшли в березні в дачному кооперативі біля Червоного села.

Анатолій Річкаль, керівник УМВС України в Сумській області:

- Були спроби домовитись з Сергієм по відношенню до цієї документації. Ви знаєте, що та документція мала і певний компрометуючий характер для деяких керівників, тому що там написано, наприклад, Суми, Львів, Одесса, і яка сума не з якої-то фірми, а із регіону, розумієте, потім видача цих грошей - мільон тому-то, два мільйони - тому.

Друзі Сергія також перевіряють всі відомості, а тому певні - справжньої причини правоохоронці ще не знайшли. Останні сподівання знайти хлопця живим його близькі покладають на пильних громадян.

Федір Кіселар, приятель зниклого:   

- Масса таких вот нюансов, которые указівают на то, что это все-таки конфликт интересов - каких-то высоких людей, высоких чинов. Я готов лично встретиться, в личной беседе, конфиденциальность я гарантирую. Я готов увеличить это до 100 тысяч долларов, т.е. любая информация, которая приведет нас к Сергею, я готов за нее платить.

Телефон для зв'язку - 066 017 37 70.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.