Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кіровограді правоохоронця звинувачують у смертельній ДТП

29 травня 2014, 21:13
Дата ефіру/події: Четвер, 29 травня 21:13

Криваву ДТП спричинили правоохоронці в Кіровограді. Вранці на перехресті зіткнулися БМВ та маршрутка. Від потужного удару мікроавтобус перекинувся. Двоє пасажирок загинули.

Аварія сталася приблизно о дев'ятій ранку. Свідки страшного зіткнення розповідають: машина на шаленій швидкості вискочила на перехрестя.

Любов, свідок:

- Було видно, шо він летить, він не їде, він летить. Я думала, він проскоче, але все равно він вдаряє, розвертає цю маршрутку, маршрутка підлітає в другу сторону і падає на бік.

Численні свідки ДТП самотужки поставили маршрутку на колеса і вже тоді побачили жахливі наслідки. Двоє жінок, одна з яких вагітна, вже були мертві. Ще одну пасажирку тяжко травмовано.

Анатолій, свідок:

- Під машиною було дві жінки, які вилетіли з вікон оцієї маршрутки. Одна жіночка вийшла через двері і потім присіла там під деревом в шоці.

Шофер мікроавтобуса твердить: їхав з невеликою швидкістю.

Святослав Шульгин, водій маршрутки:

- С конечки ехал в сторону города. Мы едем тут все потихоньку, всегда потихоньку, потому что тут собираем, нам некуда лететь.

Свідки кажуть: у БМВ їхали правоохоронці. Місцеві мешканці їх випадково впізнали.

Олена, свідок:

- Вчера в течении целого дня тут находилась группа милиции. Она ходила по домам, опрашивала насчет убийства по Серова, убили бабушку. Мы их сегодня узнали, то есть опознали.

За фактом смертельної автопригоди правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Ольга Волок, керівник сектору УДАІ в Кіровоградській області:

- Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 ст 286 ККУ. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Розслідує пригоду й прокуратура області. Там підтверджують, водій БМВ - дійсно правоохоронець.

Євген Здоренко, заступник прокурора Кіровоградської області:

- Працівник карного розшуку міста Кіровограда перебував за кермом. Ну і відносно нього зараз проводяться всі першочергові і необхідні експертизи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.