Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшна аварія на переїзді на Київщині

30 травня 2014, 20:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 30 травня 20:47

Смерть на переїзді. Троє людей загинули, четверо - в лікарні через аварію, яка сталася на регульованому залізничному перетині в Білій Церкві. Приблизно о другій ночі водій Мерседеса Віто знехтував усіма попереджувальними сигналами, об'їхав шлагбаума... й не проскочив перед вантажним потягом.

Самовпевненість і бажання якнайшвидше проскочити залізничний переїзд - через це загинули троє людей. Кривава аварія сталася ось тут, на колії. Попри закритий шлагбаум і попереджувальні звукові сигнали шофер мікроавтобуса вирішив заощадити час і рвонув на рейки.

Ольга Хуторна, чергова на переїзді:

- Коли я повернула голову- машина вже їхала на такій скорості, я підняла руки й почала кричати: Куди-куди, зупинися! Але вони не зреагували й сталося зіткнення!

Олег Шабатін, дорожній майстер:

- Шлагбаум був зачинений, звукова і світова сигналізація все працювали, він виїхав, порушив правила і попав.

Потяг наче папір пошматував Мерседеса. Гальмувати було запізно.

- Поїзд на великій скорості й був дуже близько до переїзду, вони не вспіли проскочити.

У салоні таксі їхали восьмеро людей. Товариство поверталося після гучного святкування. Двоє людей загинуло, одна - померла в лікарні. Чотирьох травмованих довелося ушпиталити. Нині їхньому життю нічого не загрожує. Водій-порушник - вижив. Та спілкуватися з журналістами відмовився.

- Стан хворого стабільний, в свідомості, адекватний, зараз доходить дообстеження.

Прокуратура області розпочала кримінальне провадження. І з'ясовує деталі аварії.

Ганна Кіщак, керівник відділу прокуратури Київської області:

- На даний час водію вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 статті 286 ККУ - порушення безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі, згідно статті винуватцю загрожує від 5 до 10 років з позбавленням права керувати строком до 3 років.

На місце аварії зранку близькі та знайомі загиблих несуть квіти. Говорити про нічне лихо люди не можуть.

Переїзд для автівок поки не працює. Правоохоронці запевняють: одразу після проведення експертиз рух на цій ділянці поновлять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.