Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині наркоман зарізав мати та молодшу сестру

3 червня 2014, 23:48
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 червня 23:48

По-звірячому вбив свою матір і сестру. У Київській області під час чергової сварки 18-річний хлопець вкоротив віку своїм рідним і втік. Затримали різуна за кілька годин гарячим слідом.

Останнім часом Сергій і його родина щодня ставали свідками сварок сусідів на першому поверсі. Та тієї страшної ночі несамовитий жіночий крик наполохав чи не весь будинок. Першим спустився донизу син.

Сергій, свідок:

- Він по леснічной клеткі каже: папа, там крові море. Він збіг униз, я одіваюся. Каже, тьотю Оксану зарізали. Вона лежала тут уже у дверях. І я коли вибіг, вона уже, ну последні вздохи, вона і померла.

Безжалісним вбивцею виявився 18-річний хлопчина.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Першою під руку різуна потрапила 10-річна сестра. Отримала декілька ударів ножем, проте встигла вибігти надвір. Мати вискочила слідом, розлючений хлопець наздогнав її на сходах.

Шокований побаченим жахіттям, сусід викликав правоохоронців і медиків.

- Оце все сліди крові. У шию їй ножем як усандалив. Тута все було оббризгано. Тута все була лужа крові. Тута лежав ніж. Ножа кинув, потом пішов помив руки - і тікать. 

Затримали різуна гарячим слідом за кілька годин.

Олександр Омельяненко, заступник керівника Бородянського РВ міліції:

- За допомоги працівників кінологічної служби та розшукової собаки було встановлено напрямок руху злочинця, який був в подальшому затриманий на території селища. Під час затримання фактично опору вже не вчиняв, так як уже розумів, що накоїв дуже велике горе, а саме позбавив життя двох рідних собі людей.

Сусіди твердять: вже кілька місяців юнак дивно поводився, та й був якимось хворобливим. Подейкували, що він почав уживати наркотики.

Сергій, свідок:

- Другий раз його зустрінеш - очі красні. Ти до нього звертаєшся - він зовсім не, хіхі - хаха і всьо. Ніякої реакціїї.

Зі слів мешканців будинку, тієї ночі голови сім'ї вдома не було, і юнак почав вимагати від матері грошей на чергову порцію дурману і ключі від авта. Та жінка відмовила сину. За це й поплатилася життям. А донька просто намагалася захистити неньку. Місцевий люд трагедія шокувала, адже сусіди вважали родину взірцевою.

Тамара, мешканка смт Немішаєвого:

- Мама работала в поссовете. Господи боже мой. Ну нормальная, очень хорошая семья. Что случилось? Мальчик, как можно сказать, в кажой семье хотели бы иметь такого же ребенка, это не то, что никто не ожидал, это вообще что-то страшное.

За подвійне вбивство 18-річному хлопцеві загрожує до 15 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Но еще более страшное, что в тюрьме он может и не раскаяться.
Дадут дозу и нормально, можно жить дальше...
Очень образцовая была семья. Красивая и добрая девочка. Она на всегда останется в моем сердце. Как и у многих других. Жаль, что он не зарезал торговцев наркотиками и нашу славную милицию заодно.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.