Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині батьки загинули по дорозі з випускного доньки

4 червня 2014, 00:40
Дата ефіру/події: Середа, 4 червня 00:40

Вже відомі обставини страшної ДТП на Львівщині. Нагадаю, там під колесами легковика загинуло подружжя, яке поверталося додому з випускного доньки. Кермував автівкою брат однокласника дівчини.

Аварія сталася на в'їзді в село Бісківці між третьою та четвертою ранку. Подружжя пішки поверталося додому з випускного доньки. Автівка вдарила чоловіка й жінку ззаду. Рідні загиблих й досі не можуть прийти до тями від горя.

Юрій Теплий, брат загиблого:

- Хороший лікар був. Працював в Добромилі. Всі його там поважать. Тут в селі в любу годину дня і ночі він ішов і допомагав. Юля ну взагалі дуже така добра, чуйна людина була. Всім також допомагала. 

Микола й Юлія померли на місці аварії. Збив їх юнак-односелець. Коли збагнув, що накоїв, разом із друзями спробував затягнути тіла до автівки. Рідні подружжя припускають: трупи молодики хотіли заховати.

Юрій Теплий, брат загиблого:

- В машині Юля лежала в такій позі, що тяжко - як би ноги хотіли запхати, а брат - голова під сідушкою. Тільки тулувище на вулиці. Так як би хотіли їх заховати.

Та щось їм завадило. Окрім того, брат впевнений - водій був п'яний і мчав на шаленій швидкості. Винуватець трагедії спілкуватися з журналістами не захотів. Його мати запевнила - син кермував тверезим, не втримав машини через великий дощ. Ще й дорога там неосвітлена.

Надія Малецька, мати винуватця ДТП:

- Дуже було слизько, він говорив, він їх не побачив. Вони десь йшли так посередині дороги, він не встиг пригальмувати, і він їх так забив. Я дуже співчуваю тим дівчатам, що вони так лишилися самі, бідні сироти.

19-річна Василина та 17-річна Адріана стали сиротами. Молодша навчалася в одному класі із братом водія-вбивці. 

Надія Малецька, мати винуватця ДТП:

- Разом наші діти вчилися, в одному класі. Дівчинка її закінчила на золоту медаль. І так стало, що вона не бачила мами і тата. Не стало. Ну я не знаю, ну провина. Я не знаю, що і як сказати, ну він не хотів, він не хотів, щоби таке було.

У тому, що сталося, селяни-старожили добачили фатальний збіг обставин.

Магдалена, мешканка с. Бісківців:

- Я знаю, так мало бути, чи що. І казали, що вони пішки хотіли йти. А там кажуть до них - та не йдіть пішки, бо, каже, бус буде зараз і забере всіх. - Та ми собі підем пішки. І пішли.

Чи містика, чи банальне нехтування правилами дорожнього руху спричинили трагедію - мають з'ясувати міліціянти.

Галина Лемішко, інспектор відділу УДАІ у Львівській області:

- За попередніми даними, водій легковика Пежо, це 21-річний юнак, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу і скоїв наїзд на двох пішоходів, чоловіка і жінку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.