Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині батько-гвалтівник зарізав сина

4 червня 2014, 22:40
Дата ефіру/події: Середа, 4 червня 22:40

На Рівненщині чоловік, який відбув покарання за зґвалтування доньки, вкоротив віку рідному синові. Вдарив 21-річного парубка в серце.

Лихо сталося в райцентрі Млинові. Віктор саме готував обід, коли додому повернувся його захмелілий син. Чи не одразу почали сваритися, потім - чубитися. Батько зопалу схопив кухняного ножа і проштрикнув хлопцеві груди. З ножем у серці юнак зміг вийти з будинку і впав вже надворі. Медики швидкої констатували смерть постраждалого. На місце події приїхали і правоохоронці.

Сергій Волков, т. в. о. керівника Млинівського РВ міліції: 

- Син вже знаходився мертвим. Батько був на місці в крові. Батько пояснив нам, що наніс удар сину, який був у нетверезому стані. Після цього батька було доставлено в Млинівський РВ УМВС. Проведено з ним освідування. Також встановлено факт легкого алкогольного сп'яніння, легкого ступеня. На даний час батька вже затримали.

Господар і його син конфліктували весь час, кажуть у міліції. Часто викликали правоохоронців та звинувачували один одного в сімейному насильстві. Неодноразово їх розбороняла мати парубка. Втім, того разу її вдома не було.

Лариса, мати загиблого:

- Він казав: "Я його заб'ю". Так він сказав. От бачте, так, як він сказав, так і вчинив.

Обидвоє чоловіків мали проблеми із законом. Проти Романа нещодавно розпочали кримінальне провадження, позаяк він вкотре побив неня. Батько ж відбув покарання за зґвалтування рідної доньки.

Сергій Волков, т. в. о. керівника Млинівського РВ міліції:

- Дана сім'я мені відома дуже давно. Характеризується вона з негативної сторони. Батько був раніше судимим і відбував 10 років покарання в місцях позбавлення волі за зґвалтування своєї малолітньої дочки. Це з 98 року по 2008. Після виходу з місць позбавлення волі перебував під адміннаглядом в працівників міліції. Також був засуджений за незаконне зберігання зброї.

У міліції відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Різунові за те, що вкоротив віку синові, загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.