Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП за вихідні

9 червня 2014, 21:35
Дата ефіру/події: Понеділок, 9 червня 21:35

Через власну самовпевненість і нехтування правилами дорожнього руху загинув мотоцикліст на Дніпропетровщині. Кривава ДТП сталася на трасі в Новомосковському районі.

Володимир Лещенко, інспектор ВДАІ Новомосковського району:

- Не справился с управлением мотоцикла и совершил наезд на отбойный брус. В результате чего водитель на месте скончался.

Відбійником власникові відтяло голову. За висновками експертів, швидкість транспорта під час фатального зіткнення з огорожею була понад двісті кілометрів за годину.

***
Змагання двох автівок позбавило життя водія двоколісного в Києві.

Юрій, свідок:

- Произошла трагедия по вине двух очень неаккуратных и дурных водите лей, машина марки Хонда белого цвета, предположительно хечбек или минивен, и темного джипа РАВ 4 или Ниссан Кашкай темного цвета, из-за вас погиб человек.

Машини, як описав свідок, рушили від світлофора й різко почали перелаштовуватися в сусідню смугу. Там їхав мотоцикліст, і він не мав вибору - змушений був маневрувати.

Юрій, свідок:

- Дорожное покрытие оставляет желать лучшего, плюс осадки нанесли мелкий песок и гравий, его просто понесло и он лег под отбойник, ударился головой и погиб.

Не врятував мотоцикліста навіть шолом. Кермувальникові було 26 років. Посвідчення водія він отримав менше місця тому.

***
Навушники занапастили підлітка в Маріуполі. 16-річний хлопець їхав у трамваї й слухав музику. Вагоновода зупинила транспорт: хотіла перевірити заднє колесо, і попередила пасажирів, щоб не виходили. Але парубчак не почув цього й вискочив на дорогу просто під вантажівку. Зреагувати на пішохода, який вибіг зненацька, водій не встиг і переїхав бідолаху.

Федір Дженчако, інспектор ВДАІ м. Маріуполя:

- Водитель трамвая сделала техническую остановку, потому что почувствовала, что якобы задняя тележка у нее сошла с рельс, приоткрыла немного дверь. В этот момент парень вышел на переднюю дверь, находясь в наушниках, и в попутном направлении двигался грузовик, который совершил на него наезд.

Від тяжких травм підліток помер на місці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Не могу понять,почему шлем мотоциклиста из Новомосковска лежал возле отбойника,если он лежал на проезжей части????
Мария 10.06.2014, 15:14 ответить
Шлем слетел с головы.
Я 15.06.2014, 12:20 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.