Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині чоловік не спромігся згвалтувати дівчину, тож задушив її

9 червня 2014, 22:59
Дата ефіру/події: Понеділок, 9 червня 22:59

Сімнадцятирічну Оксану вбили серед білого дня біля церкви. Тут, на городі, згрібала сіно. Неподалік працювали люди. Проте ніхто нічого не чув. Дівчина не кричала, бо її  заскочили зненацька.

Любов Сарафин, Чайковицький сільський голова:

- Як раз отуто, вона то сіно грабала. Він зайшов з тої во сторони, де ліс. Зайшов ззаді. Вона отако стояла, грабала сіно. Він її вчепив тако рукою і сказав мовчати, і потягнув її в кущі. Оту во лежало ї тіло. Тіло лежало отак. Ноги, а голова ото лежала.

Пані Люба розповідає про деталі відтворення, яке проводила міліція. Убивцю - 37-річного односельця дівчини - затримали за кілька годин після злочину. Він зізнався, що хотів зґвалтувати Оксану, а коли не вдалося, то вже не тямив, що коїть.

Любов Сарафин, Чайковицький сільський голова:

- Коли вона лежала вже безпритомна, він почав її роздягати. Роздів, ліфчиком зв'язав руки. Штани зняв, ноги зв'язав і хотів зробити свою справу, але йому не вийшло. І він тоді взяв її додушувати. Взяв майкою обкрутив горло, додушив.

Потім подався до бару, випив горілки й пішов додому. Там ґвалтівника й затримали. Молодик вже має на карбі такий злочин. Сім років тому теж убив жінку після того, як не спромігся з нею на статевий акт. Два роки тому вийшов на волю. Селяни здивовані - кажуть, Ігор працьовитий і чуйний.

Володимира, сусідка підозрюваного:

- Ну я, наприклад, про нього мала добру думку до того часу, він дуже, він такого що небудь, зятя не було, він мене послухав - кажу: ходи, Ігорьку, поможи мені щось підняти. Ну дуже добре він сє відносив. Я не знаю, що йому сє стало.

Мати затриманого плаче. Жінка не йме віри, що син ґвалтівник, та ще й убивця. Чому ж зізнався - не збагне.

Ганна, мати підозрюваного:

- Я думаю жи він не винен. Він не до того. Він вже раз сидів за таке во. Взєв на себе. Його настрашили, взєв на себе - сидів, штири і пів року, а мав вісім років. Він сє признав, експертиза прийшла така дуже невелика, експертиза, но з окурка, з дзигара, слина його. А туда ніц.

Батько Оксани поза камерою розповідає - донька була скромна й роботяща. Мріяла стати медсестрою.

Дмитро Загарія, керівник ГУ МВС України у Львівській області:

- Пішла із життя зовсім молода дівчинка. Тільки закінчила 10 класів в цьому році. І мала надзвичайно гарну характеристику, гарно навчалася, позитивно про неї відгукуються всі односельчани. 

У скорботі нині все село. Люди сподіваються, що нелюда покарають.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.