Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Презервативи майбутнього розробляють в Австралії

10 червня 2014, 17:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 червня 17:05

Надсучасні засоби контрацепції планують створити австралійські науковці. Над розробкою працюють вже не один рік.

Доктор Горкін, біоінженер з медицини, мріє створити такі презервативи, які цілковито влаштують найвибагливішого споживача. Для цього дослідники з його команди працюють над революційним матеріалом, схожим на людську шкіру. Наразі вивчають різні гідрогелі, розроблені в університеті. З'ясовують, який з них найліпший для убезпечення й насолоди.

Роберт Горкін, розробник презервативів нового покоління:

- Найбільша проблема з презервативами - вони притуплюють відчуття.   

Кожен гідрогель - надзвичайно міцний та еластичний, і на дотик дуже схожий на тканини людського тіла. Він не рветься, біологічно безпечний і, безумовно, захищає від вагітності та інфекцій, які передаються статевим шляхом. А ще, переконаний доктор Горкін, такий матеріял значно більше сподобається користувачам, ніж традиційний латекс. Науковець вважає, що коли його винахід з'явиться на ринку, чоловіки частіше вдаватимуться до інтимної близькості з презервативом, а не без нього.

Роберт Горкін, розробник презервативів нового покоління:

- Нам треба створити такі засоби, якими чоловіки захочуть користуватися. Щоб уберігачі збільшували задоволення від інтимної близькості.  

При цьому доктор Горкін чітко усвідомлює: створити революційний продукт - недостатньо, щоб продати його. Треба тісно спілкуватися з потенційними споживачами, щоб зрозуміти їхні потреби й уподобання. Приміром, у дизайні. Тож вся команда морально готується до відкритих, прямих і масштабних дискусій на таку делікатну тему. Науковці кажуть: їхній винахід, можливо, допоможе зупинити поширення ВІЧ та інших небезпечних інфекцій.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.