Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині п'яна сімейна сварка закінчилася вбивством

10 червня 2014, 23:21
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 червня 23:21

Зарізала чоловіка, коли поруч спала дитина. Кривава трагедія сталася в селищі Квасилові на Рівненщині. Під час сварки і дружина, і чоловік були нетверезі. За версією правоохоронців, жінка оборонялася.

Алла часто викликала правоохоронців гамувати чоловіка. Подзвонила й того вечора. Та коли наряд прибув, господар вже був мертвий. У міліції кажуть: дружина оборонялася.

Марія Юстицька, помічник керівника Рівненського РВ міліції: 

- Поклавши дитину спати, вона замкнула двері. В цей момент в двері почав стукати чоловік, 34-річний Петро, який уже з самого ранку був напідпитку. Жінка злякалася, що під час чергової сімейної сварки він знову буде спричиняти їй тілесні ушкодження, тому замкнула двері. Але чоловіка це не зупинило і він почав виламувати двері.

Свідками сімейної сварки стали сусіди.

Надія, сусідка:

- Стукав в двері, що Алла, відкрий.

- А в котрій то годині було?

- Десь одинадцята. Ну вони часто… То вроді би разом і все нормально. Вони часто ці двері пошкоджували. Один день вибивають, другий вставляють.

Цього разу подружня сутичка завершилася фатально. Швидку до порізаного батька, розповідають сусіди, викликав 16-річний син - він саме повернувся додому. У кімнаті ж спала дворічна донечка. Нині діти в бабусі.

Надія, сусідка:

- Жалко, що одного, що другого. Через те, що молоді. І він пропав, і вона. А дітки? А дітки?

Трагедії було не уникнути, твердять сусіди. Петра вони бачили п'яним лише вранці. Алла ж, повернувшись з дня народження сестри, ще заходила по пляшку до крамниці.

Наталія, сусідка:

- Ну билися вони, билися, пили. Але він такий більш спокійний.

- А вона?

- Вона як вип'є, то була. Як всі люди п'яні, неадекватні.

Марія Юстицька, помічник керівника Рівненського РВ міліції:  

- Жінка стверджує при допитах, що сімейні сварки в сім'ї відбувались часто, нерідко із побиттям дружини. Чоловік зловживав спиртними напоями, протягом року притягувався до адміністративної відповідальності. В минулому також перебував на обліку в Рівненському райвідділі як особа, що є сімейним дебоширом. Проте жінка в момент скоєння правопорушення теж була напідпитку.

Жінку затримали, їй інкримінують навмисне вбивство. Покарання за цей злочин - від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.