Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Загадкове потрійне вбивство на Вінничині

10 червня 2014, 23:53
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 червня 23:53

Застрелив дружину й пасерба, потім наклав руки й на себе. Потрійне вбивство скоєно у Вінниці. Чому голова сім'ї вирішив розправитися з рідними, з'ясовують правоохоронці.

Це звіряче вбивство розбурхало все село Пирогове, що на Вінничині. Напередодні там на подвір'ї оселі з вогнепальними ранами виявили власників будинку - господаря, жінку, її 25-річного сина. Поруч з хазяїном лежала рушниця.

Олег Школьний, керівник УМВС України у Вінницькій області:

- Зараз на місці трагедії працюють експерти. Вилучені боєприпаси, вилучена зброя. І встановлюються всі обставини цієї події.

Від місцевих слідчі дізналися: подружжя часто сварилося. Ображена дружина інколи навіть викликала на підмогу правоохоронців. Проте дотепер всі конфлікти вдавалося залагодити. А цього разу в міліцію зателефонували наполохані сусіди, які почули постріли.

Олег Школьний, керівник УМВС України у Вінницькій області:

- Виїхали на місце пригоди. Було встановлено, що у приватному будинку після побутового конфлікту чоловік здійснив вбивство своєї дружини та сина від першого її шлюбу.

Згодом господар застрелився. У салоні його авта правоохоронці знайшли недопиту пляшку коньяку. Вочевидь, до того, як зважитися на самогубство - чоловік добряче хильнув. Міліція розпочала  кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Щоправда, інкримінувати його вже нікому.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.