Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Харковом дівчинка загинула на даху електрички

12 червня 2014, 22:12
Дата ефіру/події: Четвер, 12 червня 22:12

14-річна дівчина загинула на залізниці в Харкові. Дитина розважалася на даху потяга, й її вдарив струм. Так закінчився смертельно небезпечний "зачепінг".

У свою останню подорож 14-річна школярка вирушила разом із друзями-однолітками. Та в мить удару струмом дівчинка на даху електрички була сама.

Олена Прибиткова, керівник підрозділу УМВС України на Південній залізниці:

- Хотела она попробовать это развлечение. Мальчик дал ей перчатку - обмундирование так называемых зацеперов, которые таким образом развлекаются. Установить, была ли это ее первая поездка, на данном этапе невозможно. Скорее всего, девочка была неопытная.

Як саме стався нещасний випадок - з'ясовують. Транспортники кажуть: у мережі над рейками така висока напруга, що вбити може, навіть якщо й не торкатися дротів. Досить наблизитися до них. Під час руху електрички випадкові свідки побачили спалах. 

Віра Сергіївна, свідок:

- Говорит: стою во дворе и вижу - искры полетели. Я выбежала, смотрю - на крыше девочка. И сразу побежала к машинисту - там девочка на крыше. И машинист побежал, оббежал.

Від удару струмом дівчина померла майже миттєво. Друзі почули її відчайдушні крики. Коли ж піднялися нагору, подружка вже не дихала.

Віра Сергіївна, свідок:

- А тот парень, что с ней был, стащил ее, между вагонами положил. Что ему кричали: туда не лезь, там, может, ток в ней остался…

Олена Прибиткова, керівник підрозділу УМВС України на Південній залізниці:

- К сожалению, когда была выявлена ситуация, уже ребенку помочь было невозможно. Приехавшие на место медицинские работники могли, к сожалению, только констатировать смерть.

Лихо сталося на під'їзді до станції Лозовеньки, під Харковом. Підлітки їхали начебто до бабусі когось із друзів, купатися у ставку. Принаймні, так казали діти в міліції.

Олена Прибиткова, керівник підрозділу УМВС України на Південній залізниці:

- К счастью, двое детей, которые следовали вместе с этой несовершеннолетней девочкой, остались живы. Не пострадали. Были увезены в больницу для обследования. Учитывая, что после пережитого и увиденного они были в состоянии глубокого стресса. Но к вечеру, после обследования в медицинском учреждении, было принято решение отпустить их домой: они, пообщавшись в присутствии родителей с сотрудниками милиции, уехали домой.

За інформацією правоохоронців, хлопця, який їхав з дівчатами, минулого тижня впіймали саме за такою розвагою на даху потяга. Проте покарати його міліція не змогла - він неповнолітній. Тому оштрафували батьків. Після цієї трагедії доля "зачепера" залежатиме від висновків слідства: чи є ознаки злого наміру або смерть дитини визнають нещасним випадком.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.