Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі чоловік забив насмерть рідну матір

17 червня 2014, 22:58
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 червня 22:58

Забив власну матір. В Одесі затримали 40-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння руків'ям від швабри позбавив життя свою неньку.

Налякана жінка з шестирічною дитиною на руках на КПП спецпідрозділу міліції прибігла приблизно о першій ночі. У паніці крикнула - просто зараз її чоловік убиває матір. Ще за кілька секунд із плачем розповіла - всі разом сиділи при столі, аж раптом між чоловіком і свекрухою почалася сварка. 

Марія, дружина затриманого:

- Вот она сидела здесь, а я - возле нее. Он как дал ей в висок с кулака, что отлетела мне в плечо. И она только туда. И он уже там ее забивал.

За кілька хвилин правоохоронці були у квартирі, звідки прибігла жінка з дитиною. Проте запізнилися.

Валерій Бузило, заступник командира спецпідрозділу ГУ МВС України в Одеській області:

- Мужчина стоял полуголый. Он не сопротивлялся. Заглянули в ванную. Там женщина уже лежала без признаков жизни.

Згодом з'ясували - нелюд гамселив кулаками матір по голові. Далі схопив пластикову швабру. Нею й забив до смерті. На появу міліції чоловік не відреагував. Що зробив - не розумів. Пам'ятав лише - випив багато.

Сергій, підозрюваний:

- Я водку и пиво, и пиво и водку. И опять водку и пиво.

Потім зрештою бузувір пояснив слідчим - закатував матір, бо вона "зламала" його життя. За фактом умисного вбивства розпочате кримінальне провадження. Сорокарічному злочинцеві загрожує ув'язнення на термін від 7 до 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.