Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП на Львівщині

18 червня 2014, 22:11
Дата ефіру/події: Середа, 18 червня 22:11

Одразу три ДТП зі смертельними наслідками сталися за один вечір на Львівщині - загинуло четверо молодих людей. У двох пригодах винуватцями були водії позашляховиків Міцубіші Паджеро. Обидвоє врізалися в зустрічні машини. У третій аварії легковик збив на смерть велосипедиста. Водій з місця наїзду зник.

Двоє двадцятирічних юнаків загинули внаслідок зіткнення позашляховика та легковика в селі Твіржі Мостиського району. Хлопці були пасажирами Тойоти Кемрі, яка їхала своєю смугою. Раптом водій легковика побачив, що назустріч мчить Міцубіші Паджеро. Намагався уникнути зіткнення, та марно. Кермувальник вижив, бо удар припав на праву частину автівки. Винуватець пригоди, зі слів свідків, був п'яний і втік. Правоохоронці знайшли його вже в лікарні.

Богдан Голубко, водій Тойоти:

- Їхали в своїй полосі правій. І в останній момент - не було ніяких перешкод, нічого - нам назустріч виїхав Міцубісі Паджеро, і в цей момент я почав пробувати втікати в сторону, бо він так як направлявся прямо в нас. Вийшовши з машини, побачивши того водія - він просто був в такому стані алкогольного сп'яніння, що він просто вивалився з машини.

Галина Лемішко, інспектор ВДАІ у Львівській області:

- У водіїв взято кров на вміст етанолу. За попередніми даними, у Мостиському районі власне по тій ДТП водій автомобіля Міцубіші був в стані алкогольного сп'яніння.

Рівно через годину схожа, але вже потрійна, аварія сталася поблизу Львова в селі Рясній Руській. Так само Міцубіші Паджеро виїхав на зустрічну й зіткнувся з двома легковиками. Загинув вісімнадцятирічний водій ВАЗа. Ще двоє пасажирів травмовані.

Іван, свідок:

- Та машина там побита. Єдна туво. Трета - туо. Четверта там заїхала геть в трансформатор, вон стоїт. І в рів вон там заїхала.

Галина Лемішко, інспектор ВДАІ у Львівській області:

- За попередніми даними, винуватцем цієї ДТП є водій позашляховика Міцубіші, який не обрав безпечної швидкості руху, здійснював обгін, виїхав на зустрічну смугу, де спочатку скоїв зіткнення із автомобілем марки ВАЗ, а після цього з легковиком Рено.

А опівночі у спальному районі Львова легковик наїхав на двох велосипедистів, внаслідок чого один із них загинув. Свідки намагалися надати постраждалому допомогу, та марно. Винуватці ж покинули срібну Шкоду Октавію і втекли.

Зоряна, свідок:

- Іскри такі йшли, що тут його просто машину обернуло передом і винесло на цю, на кільце. Ми потім вже вибігли і вже почали надавати першу допомогу. Спочатку дві хвилини пульс був в хлопця, а потім вже все. В машині було два хлопця і дівчина. То вони відразу втікли.

Особу водія правоохоронці вже з'ясували. Затримати його обіцяють найближчим часом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.