Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На залізничному мості підлітка вбило струмом

19 червня 2014, 22:24
Дата ефіру/події: Четвер, 19 червня 22:24

Хлоп'ячі пустощі закінчилися страшною смертю. У місті Червонограді на Харківщині парубчаки вилізли на залізничний міст, який для пішоходів взагалі не призначений - лише для потягів. Далі більше - один з друзів викарабкався на металеву ферму й опинився поряд з контактним дротом. Підліток загинув від ураження струмом.

Міст через річку Берестову - залізничний. Поблизу немає ані доріг, ані населених пунктів. Для випадкових пішоходів - попередження про високу напругу. Та це не зупинило товариство друзів.

Станіслав Муратов, прокурор Харківської транспортної прокуратури:

- Досудовим розслідуванням встановлено, що неповнолітній, в компанії зі своїми товаришами, знаходився на перегоні 86 кілометр Красноград-Балки. Зайшли на залізничний міст, і він поліз по технологічному дроту та отримав ураження електрострумом.

В мережі над рейками напруга - 27 тисяч вольт. Найімовірніше, 12-річний хлопець навряд чи й торкнувся дротів - його вбила електрична дуга. Бідолашний упав просто на колію. Налякані школярі покликали на допомогу дорослих.

Анатолій Толмачов, заступник керівника УМВС на Південній залізниці:

- Выжить у этого ребенка не было никакой возможности, потому что по данному проводу проходит высокое напряжение. На место происшествия выехавшие доктора, могли только констатировать смерть. Ребенку помочь уже ничем не могли.

Дитячі забавки закінчилися страшною трагедією. Міліціянти кажуть - друзі загиблого школяра досі не можуть прийти до тями від побаченого. Найімовірніше, їм тепер знадобиться фахова допомога психологів.

Анатолій Толмачов, заступник керівника УМВС на Південній залізниці:

- Это детская бравада перед своими подростками, которым хотел показать как бы… какой я сильный, какой я смелый. Вы же видели высоту, на которую этот ребенок поднялся. Для детей это была травма. Увидеть это все. Хотя, я думаю, это уже урок на всю жизнь.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В Харківській області місто КРАСНОГРАД, а Червоноград у Львівській.
Юрій 21.06.2014, 08:56 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.