Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 30 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом чоловік зарізав матір і намагався вкоротити собі віку

20 червня 2014, 21:56
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 червня 21:56

Поштрикав ножем і стрибнув з балкону. У Київській області 30-річний чоловік убив свою матір і намагався вкоротити собі віку. Та спроба суїциду не вдалася. З переламаними ногами різун у лікарні.

Закривавленого чоловіка Олександр побачив, коли увечері вийшов на балкон. Перше, що спало на думку - бідолаху хтось відгамселив.

Олександр, свідок:

- Спросил: в чем дело, чего ты здесь лежишь? Ну видно, что был невменяемый, в пьяном состоянии. Говорю: иди отсюда, ты можешь встать? Говорит - не могу.

Містянин і не підозрював, що на газоні лежить не жертва бешкетників, а вбивця. Це з'ясували, коли за кілька хвилин до будинку підїхали медики і правоохоронці, а надвір вибігли мешканці будинку. Вони й розповіли - побачили страшне, коли вирішили дізнатися причину гамору в сусідській квартирі.

Мирослава, сусідка вбитої:

- Он поднялся посмотреть, что там такое. Поднялся на 4 этаж, и я как-бы за ним. Он, типа, что там труп, все, вызывай милицию, вызывай скорую.

Побачене людей шокувало: за відчиненими дверима лежала закривавлена жінка. Сусіди кажуть: господиня мешкала разом із 30-річним сином. Чоловік ніде не працював і рідко з'являвся надворі. Полюбляв випити чарку горілки, утім з матір'ю ніколи не сварився. Чому того вечора встромив у неї ножа - не розуміють.

Олександр, свідок:

- Мама у него была приличная, работала на почте. Всегда улыбающая женщина, красивая, хорошая. В принципе, знали ее с хорошей стороны.

Коли різун зрозумів, що накоїв, вирішив вкоротити віку й собі. Стрибнув з четвертого поверху. Та невдаха лише зламав ноги й кілька ребер.

Мирослава, сусідка вбитої:

- Он был пьяный, как бы невменяемый. Он не понимал, что с ним, где он, что случилось.

Правоохоронцям молодик одразу зізнався, що накоїв. Зараз він у лікарні під охороною.

Володимир Просяник, заступник керівника Ірпінського МВ міліції:

- Порушено кримінальну справу, занесено в єдиний облік, в єдиний реєстр за статтею 115 ч. 1 - навмисне вбивство.

За вбивство власної матері чоловіка можуть посадовити за ґрати до 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я подаю на Ваш телеканал в суд за не достоверную информацию ! Мой племянник не алкоголик,участвовали в Вашей передачи лжесвидетели!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.