Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві викрили замаскований бордель

20 червня 2014, 22:27
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 червня 22:27

У Миколаєві міліція виявила "ескорт-агентство", організатори якого втягували дівчат у проституцію. 55-річний городянин, його 30-річна співмешканка та її 27-річна подруга вербували представниць слабкої статі для надання сексуальних послуг клієнтам. Обирали з малозабезпечених сімей або тих, хто потрапив у матеріальну скруту.

Повій до будинку розпусти з пристойною назвою ескорт-агентство добирали різними способами. Роздавали дівчатам у барах візитні картки. Заводили розмови з симпатичними городянками у транспорті. А потім вирішили працювати масштабно.

Василь Калинка, в.о. керівника відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Подбор кадров подбирался следующим образом. В газетах местного значения давалось объявление: предоставляется работа девушкам, высокооплачиваемая. Иногородним предоставляется местожительство. При встрече с девушками оговаривались методы работы, объяснялись, какие надо предоставлять услуги.

Агенція ескорт-послуг була поряд з квартирою п'ятдесятип'ятирічного організатора бізнесу. Керували дівчатами співмешканка засновника й її подруга. Прийнявши по телефону замовлення, вони зв'язувалися з кралями й казали, куди їхати. Жриці кохання завжди були напоготові.

Юля, повія:

- Что я должна быть всегда накрашена, на подготове, должна выглядеть, на каблуках, в платьичке.

Коштували послуги повій з ескорту від 400 до 500 гривень за годину. Половину зароблених грошей віддавали сутенерам. Дівчата працювали здебільшого в саунах і готелях, утім - ладні були їхати будь-куди.

Іра, підозрювана:

- Можно из пункта А в пункт Б, можно на какие-то мероприятия. Можно посидеть у него дома, или не у него дома.

Під час обшуку офісу міліціянти виявили безліч іграшок для втіх, гроші, отримані від клієнтів, а також документацію, яка підтверджує діяльність сутенерів. Та засновник бізнесу буцімто ніяк не второпає, за що його затримали.

Сергій, підозрюваний: 

- Я являюсь частным предпринимателем. Ну, эскорт-услуги. Что они делают, я не знаю, но они оказывают секс-услуги. Отправляет их на работу и принимает звонки диспетчер Алена.

Нині проти організаторів будинку розпусти розпочате кримінальне провадження. Власникам агентства загрожує ув'язнення на термін від 4 до 6 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.