Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині затримали вбивць - батька з сином

20 червня 2014, 22:42
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 червня 22:42

Подружжя на Хмельниччині, яке зникло зі свого будинку ще взимку, знайшли мертвим на смітнику. Рештки чоловіка й жінки родичі ледве впізнали. Хто й за що вбив підприємців та як правоохоронці вийшли на слід злочинців - дивіться в наступному сюжеті.

Славутицькі підприємці зникли ще в лютому. Першими на сполох ударили сусіди. Кажуть, чоловік і його дружина з домівки від'їжджали рідко. А раптом вже кілька днів від них ні слуху, ні духу.

Мешканка м. Славути:

- В неї не було родини ніякої, в нього була, а в неї не було, вона не могла поїхати, тим більше, що собак не покине, в неї собаки як діти були.

Родич загиблих:

- Перший раз сусіди подзвонили 16 лютого ввечері, сказали, два дні немає світла, а це було дуже дивно, тому що вони весь час вдома проводили.

Родичі одразу приїхали до садиби зниклих. І побачили: на подвір'ї немає автомобіля Нісан, а в оселі - двох телевізорів. Наполохані близькі звернулися до правоохоронців. Шукати подружжя  розпочали одразу. Проте певний час усі заходи були марними. Раптом виявили машину господарів аж у Криму. За кілька місяців її разів зо три перепродали, та оперативникам вдалося вийти на слід першого збувальника. Це був 21-днорічний мешканець міста Славути.

Андрій Фурманчук, старший слідчий управління УМВС у Хмельницькій області:

- Підозрюваний спочатку не розповідав про мотиви вчинення злочину та обставини, заперечуючи свою причетність до вчинення подвійного вбивства, в подальшому було встановлено, що до вчинення цього вбивства причетний, окрім цього чоловіка, ще його батько.

Врешті батько й син зізналися в подвійному вбивстві. Як виявилося, подружжя вони знали давно. Кажуть, жінка винна була їм гроші. Того вечора йшли вимагати борг, та закінчилося спілкування штурханиною. 51-річний чоловік убив господаря садиби.

Затриманий:

- Але він чи стояв так невдало, просто що скользящим ударом ноги пройшов, над глаз і лобом, і я як махнув цим махом, падає, і там стояв металевий ящик, і він в цей ящик головою, і одразу відкинувся.

У цей час на подвір'я вийшла дружина загиблого й почала кричати. Тож вбивці вирішили позбутися і її. Жінку задушив 21-річний хлопець.

Затриманий:

- Він каже, вона вищала, я її за горло взяв.

Андрій Матвійчук, керівник відділу Славутського РВ міліції:

- Після скоєння вбивства нападники заволоділи автомобілем та іншим майном, тіла погрузили в багажник автомобіля, після цього тіла вивезли на звалище.

Вбивці довго плутали слідчих і називали різні місця, де сховали тіла. Та зрештою сказали правду. Батько й син стверджують - убивати не хотіли. Проте правоохоронці не ймуть віри. Певні - позбутися подружжя чоловіки вирішили ще до того, як прийшли до його садиби. Нині обидвом загрожує щонайменше 15-річне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
светлая память невинно убиенным
тарас 22.06.2014, 07:35 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.