Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині поховали загиблих воїнів

23 червня 2014, 23:47
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 червня 23:47

На Заході України сьогодні ховали українських вояків, які втратили життя 19-го червня під Ямполем та Закатним, що на Донеччині. Тоді в засідку потрапило семеро військовиків 24-ї окремої механізованої бригади. Їхнього БТРа розстріляли терористи. Напередодні до Львова літаком привезли тіла двох загиблих.

Тіла Юрія Прихода та Віктора Сивака до Львова доправили літаком у неділю ввечері. Зустрічати загиблих прийшли рідні та вояки.

Із летовища тіла повезли до рідних домівок. 21-річний старший розвідник Юрій Прихід із села Семирівки. Прощалися з героєм і мешканці навколишніх сіл. Батьки хлопця під час похорону кілька разів непритомніли.

- Юрасику. Йой боже мій милий, та люди добрі, світ ясний, розступися і забри мене. Дитино…

Юрій відслужив в армії та подався в контрактники. 4 місяці тому поїхав на Схід для участі в АТО. Односельці кажуть: був дуже доброю людиною. Мужньо переносив негаразди,  коли телефонував матері - ніколи ні на що не скаржився.

Ярослав Дзидз, мешканець с. Семирівки:

- Ну, що казав: я йду захищати вас. Так до мами, до тата. Хоч тато їхдив до Москви, казав: нашо тобі то. Він нє - туда і всьо.

- Такий вихований, добрий він такий, такий відзивчивий був до людей. Що сказати. Про нього тільки можна добре сказати.

Степанія Семеряк, мешканка с. Семирівки:

- Такого хлопця, певно, нема в районі, як він був. Який він був хлопець файний. І для мами, і для школи. І школа хвалить, і де вчився, і армія, всі-всі-всі. Найкращі гинуть. Дійсно є правда. Жи найкращі герої гинуть. Але що ви зробите.

Односельці Юрка готові за потреби теж податися на Схід - захищати Україну.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.