Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині відпустили з-під варти маньяка-вбивцю

24 червня 2014, 23:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 червня 23:55

Убивця - на волі. На Одещині сорокарічну жінку скалічив чоловік, якого звинувачують ще й у вбивстві сімнадцятирічного хлопця. Постраждала пробула в лікарні вісім днів. Вийшла - сліпа на одне око. Її кривдника розшукують.

Одне око не бачить зовсім, інше - погано. Обличчя у шрамах. Це так скалічив Тетяну її друг. Жінка розповідає - приїхав до неї в Білгород-Дністровський без попередження, лишився ночувати. Наступного ранку господиня прокинулася від болю.

Тетяна Ширма, постраждала:

- Вылез на меня и начал наносить удары. Я ему говорю: что ты делаешь? А он мне: тихо, тихо, сейчас все закончится.

Врятував Тетяну син-підліток. Удерся до кімнати останньої миті.

Георгій, син постраждалої:

- Мама откидывает его. И он ее ножаком бах сзади. Он выбегает заторможенный, весь в крови, мама заскакивает в эту комнату. И я закрываю двери. И он что-то стучал кулаком.

Ще довго нападник не міг вгамуватися, сховав телефони, щоб не викликали міліції та швидкої. Потім забрався геть. Жінка стікала кров'ю до приїзду медиків. Останній удар друга пробив їй легеню і мало не став фатальним.

Павло Паламарчук, хірург Білгород-Дністровської районної лікарні:

- Состояние ее на момент поступления было тяжелым. Низкое давление и потеря крови. Оказалось, что ранение грудной клетки проникающее. С внутригрудным кровотечением.

За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень розпочате кримінальне провадження. Різуна затримали. Утім - за деякий час відпустили. Пояснили такий дивний вчинок правоохоронці тим, що це була звичайна сварка між закоханими.

Наталя Заремба, помічник керівника Білгород-Дністровського МВ міліції:

- У них были близкие отношения. В какой-то период между ними возникла ссора. И во время этой ссоры он и нанес ей эти телесные повреждения.

Та до уваги чомусь не взяли: чоловік під слідством з підозри в тяжкому злочині. Олександра Корнієнка звинувачують у жорстокому вбивстві сімнадцятирічного хлопця.

Тетяна Ратушняк, представник родини вбитого підлітка:

- В материалах дела есть экспертиза, которая говорит, что Максиму Роти было нанесено более 35 колото-резаных ран. А также было глумление над трупом.

Злочин було скоєно ще 2008-го. Підозрюваний кілька років пробув у СІЗО. Потім суд віддав матеріали на дорозслідування. А чоловік вийшов на волю.

Григорій Баранов, керівник слідчого відділу Овідіопільського РВ міліції:

- Следователь обратился в Овидиопольский суд с ходатайством о продлении сроков содержания под стражей. Судом было отказано в продлении сроков и данный подозреваемый был отпущен.

Лише коли покалічена Тетяна Ширма звернулася до журналістів, санкцію щодо різуна вирішили переглянути. Проте запізно. Його вже й слід запав.

Інна Верба, речник прокуратури Одеської області:

- Слідчим відділом Білгород-Дністровського району міського відділу мілції було оголошено цього громадянина в розшук.

Тим часом Тетяна та її родина в паніці. Бояться - кожного дня різун може повернутися.

Тетяна Ширма, постраждала:

- Я боюсь за свою мать. За своего сына и за себя, чтоб он не добил нас.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.