Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У США провели рейд проти торгівлі дітьми

25 червня 2014, 15:41
Дата ефіру/події: Середа, 25 червня 15:41

Одну з найуспішніших спецоперацій днями провело американське ФБР по всій країні. Вдалося затримати майже три сотні осіб, яких підозрюють у торгівлі дітьми. Із сексуального рабства визволено 168 підлітків.

Окланд, квартал червоних ліхтарів у Каліфорнії, який місцеве населення називає "трасою". Тут щовечора шикуються повії на будь-який смак в очікуванні клієнтів. Багато з них - малі біженки з інших країн. Цими вихідними район став одним з багатьох об'єктів загальнонаціональної спецоперації проти дитячої проституції. По всій країні затримали 280 сутенерів, яких підозрюють у торгівлі неповнолітніми. Із сексуального рабства визволено 168 дівчаток. Їх тримали в неволі й силоміць виставляли на панель. Наймолодшій жертві нещодавно виповнилося 13. Цей рейд називають одним із найуспішніших за останні десятиріччя. Облави влаштували в понад сотні міст, де життя деяких підлітків схожий на моторошний сон.

Джеймс Комі, директор ФБР:

- Це наші дівчатка. Наші вуличні закапелки, зупинки, мотелі, казино. Це діти Америки. І їх не можна продавати.

У зоні ризику - всі дівчатка. Не лише вихованки притулків або підлітки з проблемних сімей. Торгівці й сутенери "вербують" навіть дітей успішних батьків. Деякі своїх сутенерів називають бойфрендами. Одній з жертв було 17, коли її спокусив юнак на вулиці.

Ніколь, жертва сексуального насильства:

- Я познайомилася з хлопцем, він був чарівний. Одного ранку запитав мене: не хочеш трохи заробити? І я відповіла: а чому б ні.

Ніколь потрапила в сексуальне рабство, яке тривало десять років. Мучитель змушував її до проституції. А коли чув благання про допомогу, жорстоко бив. Злочинця, як і сотні інших педофілів і сутенерів, зловили під час спецоперації. Більшу частину визволених дітей передали батькам, майже сорок взяла під опіку влада. Це вже восьма така акція за останні 11 років. Загалом упродовж них знайдено три з половиною тисячі малюків і підлітків. З підозри в сексуальній експлуатації неповнолітніх затримано 1450 осіб, 14-х з яких засудили на довічне ув'язнення. Проте до розв'язання проблеми ще далеко.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.