Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Люди в камуфляжі намагалися зірвати вибори голови профспілок України

26 червня 2014, 23:05
Дата ефіру/події: Четвер, 26 червня 23:05

Кількасот активістів намагалися зірвати вибори голови профспілок України. Домовитися з розбишаками не вдалося - вони застосували кийки і сльозогінний газ. Унаслідок сутички кілька правоохоронців поранені.

Зранку біля київського готелю людно. Півтори сотні активістів вимагають припинити вибори керівника федерації українських профспілок і узгодити кандидатури з мітинґувальниками. Волевиявлення не припинили, протестувальників до зали засідань не пустили. Згодом агресивні молодики вирішили прокласти собі шлях самотужки.

Кілька міліціянтів та охоронці готелю не витримали натиску людей у камуфляжі. Активісти трощили все на своєму шляху. Навіть воїни-афганці, що патрулювали поряд, не змогли умовити активістів вгамуватися.

- Чого ти не на сході, чому не воюєш?

- Я за бізнес.

- За бізнес? Тебя брать?

- Я тебя с собой возьму, хочеш? На Донбас.

Протестувальники забарикадували двері, з яких нібито повинні були виходити делегати з'їзду федерації профспілок після обрання голови. А в бік правоохоронців жбурляли димові шашки.

Інна, свідок:

- Видела - собралось очень много людей. Я буквально зашла поставить сумку, выхожу - там уже идет бой стекол, летит стекло. Люди кричат, возмущаются. Единственное, что меня смутило, что это не метод - бить стекла. Как то такое, но это граничит как-то с хулиганством.

Та за лічені хвилини до правоохоронців прибуло підкріплення. Після зіткнення активісти кинулися врізнобіч. Міліція має знайти й покарати нападників.

Михайло Петрик, керівник відділу Дніпровського РУ міліції в м. Києві:

- Проводяться відповідні слідчі дії і буде встановлюватися всіх, хто причетний до даної події. На місці події вилучено певні речові докази: ножі, використані газові балончики. В любому випадку особи, які мають до цього відношення, будуть встановлюватися, ну і притягуватися в подальшому до відповідальності. Кваліфікацію буде давати слідчий, який  буде надалі проводити розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.