Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі безхатько зарубав приятельку сокирою, а тіло кинув в катакомбах

27 червня 2014, 21:52
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 червня 21:52

Зарубав сокирою в катакомбах. У Вінниці затримали двадцятидворічного безхатченка, який ще в березні жорстоко вбив сімнадцятирічну дівчину в Одесі.

Сімнадцятирічна Христина була ученицею одеської вечірньої школи. Вона зникла в березні. А невдовзі поряд з центральним пляжем міста натрапили на тіло.

Олександр Бодюл, керівник Шевченківського відділу міліції м. Одеси:

- Поступило сообщение о том, что в Аркадии в катакомбах обнаружен труп девушки без признаков жизни.

Голова й обличчя дівчини були спотворені страшними ударами. Вбивцю почали шукати. У процесі розслідування правоохоронці змогли знайти свідків, котрі розповіли: перед смертю Христину бачили разом із молодиком. Його особу оперативники з'ясували швидко. Адже хлопець був місцевою знаменитістю.

Уславився разом зі своїми друзями-безхатченками, які побудували на пляжі Ланжерон справжнє наметове містечко. Про колонію на піску писали в Інтернеті та знімали сюжет для новин. Христина приходила сюди з приятелями багато разів. З мешканцями шатер відпочивали й випивали.

- Во сколько она к вам пришла?

- Где-то к обеду.

- И что вы делали?

- Пили.

- Что пили?

- Спирт с Привоза.

Саме під час цієї зустрічі й сталося непоправне. Між колоністами та гостями спалахнула сварка, яка скінчилася бійкою. Після неї розійшлися врізнобіч. На нещастя, Христина та її майбутній кат за годину зустрілися на іншому пляжі. Випили пива і знов почали лаятися.

Підозрюваний:

- Я выпимши и накопилась эта злость. Завел ее в катакомбы. Не знаю, я ее хотел, наверное, испугать. Меня сорвало. Взял топор и…

Нападник забив дівчину - завдав їй чотири сильні удари по голові. Тіло лишив на місці. Сокиру викинув у море. Й того самого дня втік з Одеси. Знайшли злочинця правоохоронці за три місяці аж у Вінниці. Зараз він за ґратами й сидітиме там, імовірно, 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Красиво Саша рассказал. Бодюл это персонаж из сказки. Типа. Все его знают но никто не видел. Один треп и мало дела. ( человек без слова).

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.