Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Аварії на дорогах України трапляються через неуважність та порушення ПДД

1 липня 2014, 20:49
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 липня 20:49

Одна людина загинула та 9 постраждали в карколомній лобовій аварії поблизу Запоріжжя. А у столиці ВАЗівка залетіла під припарковану вантажівку. Деталі цих та інший авто-пригод - далі в огляді.

Жахлива ДТП поблизу Запоріжжя - на зустрічну смугу вискочив Деу, просто в лоба Тойоті. В японському авті їхало шестеро, з них троє - діти. Усіх ушпиталено з травмами різного ступеня тяжкості. Доправлено до лікарні й трьох пасажирів з Ланоса, кермувальник загинув.

Максим Вертепний, співробітник УДАІ в Запорізькій області:

- На данный момент данное происшествие внесено в Единый реестр досудебных расследований, составлена схема дорожно-транспортного происшествия, отбираются все пояснения у свидетелей и очевидцев данного происшествия.

27-річна жінка загинула в ДТП на Рівненщині. У селі Великому Житині мотоцикл на швидкості вдарився об бордюра й перекинувся. Водій дістав численних забиттів і переламу, а ось його пасажирка - померла на місці пригоди. Чому сталася аварія - з'ясовують слідчі.

Ігор Ільчук, інспектор ВДАІ Рівненського району:

- За попередніми даними, водій мотоцикла не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстав ноку, в результаті чого здійснив наїзд на придорожній бордюр з наступним перекиданням.

ВАЗівка протаранила припарковану вантажівку у столиці. Аварія сталася вночі на вулиці Братиславській. Водій легковика вочевидь просто не помітив габаритного транспорту.

А ось від Жигулів залишився брухт. В аварії загинув пасажир легковика, водій з численними забиттями - в лікарні.

В іншому районі столиці мотоцикл Сузукі влетів у вантажівку, кермувальник загинув. Без духу хлопець упав одразу після зіткнення, а його двоколісний проїхав ще кількасот метрів! Як сталася аварія - шофер ГАЗа на камеру розповідати відмовився. Каже: самого удару не відчув, але потім таки зупинився. Хто винен в автопригоді з'ясовуватимуть слідчі. Припускають - мотоцикліст перевищив швидкість.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.